Setari Cookie-uri

De Halloween, vedetele s-au razbunat pe dovleci la Mica Elvetie!

Chef Jakob Hausmann i-a rasfatat pe invitati cu specialitati de sezon pe baza de dovleac

comunicat de presa:

Mica Elvetie a sarbatorit Halloween Day cu o cina speciala. Eli Roman, Irina Mohora, Aneta Singeorzan si Daniel Nitoiu, alaturi de jurnalisti si bloggeri si-au aratat talentul in manuirea cutitelor intr-o sesiune inedita de sculptat dovleci. Creatiile artistice ale acestora pot fi admirate in perioada urmatoare in vitrina restaurantului.

Chef Jakob Hausmann i-a rasfatat pe invitati cu specialitati de sezon pe baza de dovleac: supa-crema de dovleac cu aroma de ghimbir, ravioli cu dovleac si unt cu salvie, risotto cu dovleac, foie gras si confit de smochine cu ceapa, piure de dovleac cu peste unditar in sos de vin rosu, paste de casa cu somon si ragu de dovleac si desert - trilogie cu dovleac.

„Odata cu specialitatile de sezon din dovleac, lansam meniul sezonului rece, care pe langa deja consacratele preparate din carne pe piatra incinsa, contine si specialitati tipic elvetiene, precum: fondue si raclette, supe si mancaruri de casa mai consistente, proprii acestui sezon”, declara Chef Hausmann.

Citește și:

Noutatea meniului de toamna - iarna consta in Fondue-ul de branza pregatit la masa, in fata clientului, de catre chef-ul restaurantului Mica Elvetie, preparat dintr-un amestec de branzeturi atent alese si potrivite dupa gustul fiecaruia.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.