Setari Cookie-uri

ZorileStore anunta portofoliul pentru Black Friday si pentru inceputul sezonului de iarna

Publicul ZorileStore este interesat de brandurile populare in strainatate si de tendintele modei internationale

comunicat de presa:

ZorileStore este un magazin axat pe noutatile din domeniul fashion sport, iar anul acesta aduce in premiera in Romania brandul Northland Professional. Portofoliul pentru inceputul sezonului de iarna si pentru Black Friday, marele eveniment al reducerilor, va fi completat cu produse de la Skechers, Puma, Pepe Jeans, Vans, Lacoste, New Era si Le Coq Sportif. ZorileStore estimeaza o crestere a vanzarilor cu 30% fata de anul trecut. Mai mult, inaintea marilor reduceri de iarna, incepand cu finalul lunii noiembrie, ZorileStore deja inregistreaza o crestere cu 15% a comenzii medii fata de aceeasi perioada a anului trecut.

De-a lungul anului 2015, cea mai populara categorie de produse a ramas incaltamintea, dar magazinul inregistreaza cresteri constante pe segmentul de imbracaminte si accesorii, clientii solicitand cel mai des produse de la Northland Professional, Skechers, Puma, Pepe Jeans, Vans, Le Coq Sportif si New Era. Noile branduri adaugate in portofoliu si gama de produse originale au ajutat ZorileStore sa creasca in 2015 si sa depaseasca trendul prevazut la inceputul anului pe baza informatiilor din anii precedenti. In contextul in care anumite magazine online cu marfuri contrafacute apar de la o zi alta sau, dupa caz, se rebranduiesc la fel de des, ZorileStore creste in popularitate si incredere in randul clientilor sai, prin portofoliul alcatuit doar din produse originale cu calitate garantata de producator, oferind un raport corect intre pret si calitate.

Citește și:

Publicul ZorileStore este interesat de brandurile populare in strainatate si de tendintele modei internationale, iar cele mai populare categorii de varsta, in functie de cosul mediu de cumparaturi, sunt 25 - 34 de ani, 18 - 24 de ani si 35 - 44 de ani, aceasta din urma inregistrand o crestere cu 25% de anul trecut. Publicul predominant tanar pune pret pe imagine, este atent la noile colectii disponibile pe plan local si pentru sezonul de iarna este preconizata o crestere a interesului acestuia pentru noile modele de ghete Pepe Jeans si Skechers, dar si geci, jachete, pulovere si bluzoane de la Northland Professional, Puma, Le Coq Sportif sau Vans.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.