Setari Cookie-uri

Noutati de la Palette Deluxe: noua formula cu Ulei de Argan

Secretul unei culori de par bogate: noua formula Palette Deluxe, imbogatita cu Golden Oil Elixir ce ofera parului cu pana la 30% mai multa stralucire

comunicat de presa:

Parul a fost dintotdeauna unul dintre cele mai importante atuuri feminine. De aceea este foarte important sa ii asiguram o ingrijire de calitate si un plus de stralucire.

Cu noua colectie de vopsea de par Palette Deluxe, imbogatita cu Golden Oil Elixir, ce contine pretiosul ulei de Argan, femeile pot descoperi secretul unei culori de par superbe, bogate si de durata, bucurandu-se in acelasi timp de o ingrijire intensa a parului. Noua formula ofera cu 30%1 mai multa stralucire si 22 de nuante seducatoare potrivite pentru stilul fiecareia.

Conform tendintelor, nuantele intense pline de personalitate, dar cu aspect natural, sunt cele mai ravnite pentru acest sezon: blondul luminos si blondul delicat platinat se numara printre cele mai in voga culori, atat intr-un look uniform, cat si in combinatii cu alte nuante. De asemenea, in cealalta extrema a paletei de culori, negrul natural este o alegere moderna pentru sezonul rece.

Citește și:

Uleiul de Argan este printre cele mai rare uleiuri din lume, fiind obtinut din samburele copacului Argan care creste numai in cateva regiuni specifice din Maroc. Acest ulei are proprietati nutritive deosebite, fiind folosit de femeile berbere pentru prepararea leacurilor marocane traditionale de secole.

Bogat in acizi grasi esentiali nesaturati, uleiul de argan contine vitamina E, fenoli (antioxidanti) si carotene, combinatie ce regenereaza si hraneste intens parul uscat si deteriorat, oferindu-i o stralucire irezistibila, plina de sanatate si naturalete.

Noua formula a cremei colorante Palette Deluxe cu uleiuri pretioase patrunde adanc in firul de par, sigiland in interior pigmentii de culoare de inalta performanta – pentru o culoare bogata, stralucitoare, care se mentine un timp indelungat.

Tratamentul aplicabil dupa vopsire, cu Golden Oil Elixir contine ulei pretios de Argan care rasfata parul si il ingrijeste in interior, oferindu-i un aspect sanatos.

Citește și:

Gama de coloranti de par Palette Deluxe cu formula noua cu Golden Oil Elixir cu ulei de Argan cuprinde o colectie completa de 22 de nuante, de la Rosu Intens la Blond Diamantin - oferind tuturor, indiferent de stilul ales, culori bogate, de durata si acoperire de pana la 100% a firelor albe.

De asemenea, incepand cu acest sezon, colectia Palette Deluxe se imbogateste cu 3 nuante noi: Blond Suprem C95, Blond Luminos 408 si Negru Natural 900.

- Vopsea de par permanenta Palette Deluxe, cu Golden Oil Elixir - 115 ml, Pret recomandat: 14.99 lei/buc.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.