comunicat de presa

Farmec prezintă primele rezultate ale campaniei Unirea la Feminin

vedete lansare

Cu inalta specializare in sanatatea pielii, clinica Laboratoarele Thea a devenit cunoscuta in Romania datorita modului unic de diagnosticare si tratare definitiva a acneei, tratamentelor unice antiaging si produselor dermatocosmetice profesionale Magiray, produse de inalta performanta al caror producator si importator unic in Romania sunt Laboratoarele Thea.

Anul acesta, Laboratoarele Thea lanseaza campania “Romania fara acnee”, o campanie nationala ce va dura 2 ani si care este sustinuta de noua imagine a clinicii, Alexandra Ungureanu.

Mesajul transmis de aceasta campanie este ca tratarea acneei prin preventie este mult mai avantajoasa atat din punct de vedere al timpului necesar de tratament, cat si din punct de vedere financiar.

Alexandra a hotarat sa reprezinte pro bono aceasta campanie timp de 2 ani, din dragoste pentru publicul ei tanar pe care isi doreste sa il responsabilizeze in fata problemelor pielii.

“Copiii nu trebuie sa-si piarda copilaria si anii adolescentei ascunzandu-se in casa si cautand solutii pentru problemele pielii.

Campania nationala “Romania fara acnee” isi propune sa traga un semnal de alarma asupra acestui flagel care fura identitatea si fericirea adolescentilor si va fi marcata de actiuni de informare in scolile din toata tara.

Obiectivul campaniei este de a imbunatati calitatea vietii tinerilor prin cunoasterea metodelor de preventie dar si prin accesul la informatie relevanta in privinta importantei alimentatiei corecte, a hidratarii si sportului, pentru sanatatea pielii.

La evenimentul de informare asupra obiectivelor acestei campanii, au fost alaturi de Thea Haimovitz: Geanina Corondan, Andreea Liptak, Cristina Cioran, Adina Buzatu.

Cele mai sanatoase metode de a scapa de acnee
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: