Kudika
10 Noiembrie 2015

Tesori d Oriente si-a inceput oficial calatoria pe piata romaneasca in noiembrie 2015, intr-un cadru ce aminteste de povestile celor 1001 de nopti.

comunicat de presa

6 Cosmetice BIO pentru ingrijirea corpului

lansare oficiala

Tesori d’Oriente si-a inceput oficial calatoria pe piata romaneasca in noiembrie 2015, intr-un cadru ce aminteste de povestile celor 1001 de nopti. Evenimentul a propus o calatorie a simturilor in care fiecare invitat a fost, de fapt, un voiajor catre taramuri indepartate.

Brandul italienesc, infiintat in 1997 si care are in portofoliu mai multe game destinate ingrijirii corpului, isi gaseste inspiratia in parfumatul Orient. Cele sase game disponibile, prin Sarantis, pe piata din Romania, au arome bogate si pregnante, fiecare destainuind misterul tarilor de provenienta ale ingredientelor cu puteri magice.

Gamele Hammam, Aegyptus, Smirna (Mirra), Royal Oud, Floare de Lotus (Fior di Loto) si Mosc Alb (Muschio Bianco) sunt invaluite in filosofiile Estului Indepartat si au chip de femei enigmatice si senzuale. Acestea invita la calatorii senzoriale unde frumusetea este datorata unei stari de bine si de relaxare psihica si fizica.

Bun venit, Tesori d’Oriente, calatorie placuta in Romania!

Mai multe informatii pe pagina de Facebook Tesori d'Oriente.

NIVEA revolutioneaza ingrijirea corpului cu noua gama de produse hidratante sub dus

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: