Setari Cookie-uri

Adidas Futurecraft reformeaza pielea prin procesul de gravare

Al doilea capitol al seriilor Futurecraft prezinta noua incaltaminte exclusivista Originals Superstar Leather.

comunicat de presa

Futurecraft

Adidas dezvaluie Futurecraft Leather, o combinatie revolutionara a procesului de fabricare de inalta tehnologie cu materialul traditional, prin care partea superioara a pantofului nu va avea nicio cusatura. Noua tehnologie asigura flexibilitate, suport si confort folosind o singura bucata de material. adidas incununeaza inovatia cu o editie exclusivista din piele a seriei emblematice Originals Superstar.

Folosind o tehnica speciala de gravare, aplicata in mod traditional componentelor din metal, polimer si rasina, in productia industriala, Futurecraft Leather transforma un material ce respecta traditia brandului intr-un material pentru cea mai performanta incaltaminte.

Futurecraft Leather este dovada potentialului pe care adidas il are de a croi pielea mai precis ca niciodata si de a se mula pe nevoile individuale, creand astfel pantofi care se ajusteaza perfect pe geometria piciorului. Partea superioara, a pantofului dintr-o singura bucata de piele gravata pe diferite grosimi, asigura flexibilitate si stabilitate in punctele cheie.

Citește și:

Procesul digital de gravare rezuma totul la un produs dintr-o singura bucata de piele, ce imbina tehnologia de ultima generatie cu avantajul de a reduce drastic utilizarea adezivilor.

Acest proces unic ofera atletilor oportunitatea de a avea incaltaminte personalizata din piele, care poate fi confectionata pentru fiecare in parte, in timp real, din piele la alegere.

Futurecraft Leather este rezultatul colaborarii dintre adidas, designerul industrial Alexander Taylor si designerul de pantofi Joachim de Callatay.

“Futurecraft Leather reprezinta dorinta de a crea ceva nou, unic, neobisnuit. adidas, Alexander si Joachim s-au reunit datorita pasiunii de a crea si a relatiei speciale pe care o au cu pielea. Procesul digital automat de gravare ne permite sa fortam limitele dexteritatii, oferind o noua forma si o noua functie unui material emblematic. Nu pot sa gasesc un mod mai bun de a sarbatori cea de-a 45-a aniversare a colectiei Superstar,” a declarat Paul Gaudio, Creative Director in cadrul adidas.

Citește și:
  • Hot sneakers - 10 modele must-have în tendințe
  • Povestea brandului de haine creat de Lionel Messi
  • RETRO IS BACK la DEICHMANN

Ca un omagiu adus celor 45 de ani de Superstar, 45 de perechi din editia speciala Futurecraft Leather Superstar vor fi disponibile la Dover Street Market din New York, Londra si Tokyo din 7 noiembrie.

Futurecraft Leather este al doilea capitol al seriilor Futurecraft, ceea ce demonstreaza perseverenta brandului fata de angajamentul pe care si l-a asumat de a inova toate domeniile de productie.

Aceasta initiativa va continua sa se dezvolte in urmatoarele sase luni prin conceperea unor inovatii in design de ultima generatie, sprijinind astfel ambitia brandului adidas de a fi numarul unu in industria bunurilor sportive.

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.