Setari Cookie-uri

Premiile AUTOR, targ de bijuterie contemporana

Ana Marchetanu, Elena Ristovska, Daniella Saraya si Mona Vulpoiu - premiantele AUTOR 14

comunicat de presa

AUTOR

Pe 7 si 8 noiembrie, peste 70 de AUTORi de pe 5 continente si-au prezentat cele mai noi concepte si colectii de bijuterie contemporana, in cadrul celei de-a 14-a editii a Targului international de bijuterie contemporana AUTOR. Artisti din Nicaragua, Canada, Coreea de Sud, Japonia, Rusia, Bulgaria, Israel, Italia, Macedonia, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Costa Rica, Franta, Irlanda, Portugalia, Cehia, Argentina, Marea Britanie si Romania au creat una dintre cele mai diverse editii AUTOR de pana acum.

Premiile AUTOR

AUTOR Awesome Award

Cel mai awesome autor al editiei a fost desemnata Ana Marchetanu, din Romania, care a primit trofeul AUTOR Awesome Award, creat de castigatoarea premiului la editia trecuta a targului, designerul Ioana Ardelean. Ana Marchetanu va participa la un curs de bijuterie contemporana in cadrul Scolii Alchimia din Florenta.

Citește și:

Premiul Assamblage

A fost castigat de Elena Ristovska, din Macedonia si consta intr-un curs de bijuterie oferit de Scoala de Bijuterie Contemporana Assamblage.

Premiul Krama

Daniella Saraya, din Israel, a castigat cursul de bijuterie contemporana oferit de institutul de bijuterie Krama din Atena.

premiile Autor

Premiul ELLE

A fost castigat de Mona Vulpoiu - Utopic Art, din Romania, si asigura promovarea designerului in paginile celei mai vandute reviste de moda din Romania.

Premiul Publicului

A fost desemnat de catre vizitatori, care au votat designerul preferat: Mona Vulpoiu - Utopic Art. Ea va participa, automat, la urmatoarea editie a targului.

Recomandat de Andreea Esca

Andreea Esca a vizitat AUTOR in weekend si a selectat bijuteriile preferate create de AUTORii: Andra Lupu, Andreea Mogosanu, Iulia Ivan, Iza Visoianu, Laura Munteanu, Letizia Maggio, Luiza Teodorescu, Mihaela Ivana, Mona Vulpoiu, Raluca Buzura, Simeon Shomov.

Citește și:

Cunoaste-i pe AUTORi

Pe www.dautor.ro pot fi citite interviuri cu designerii participanti la AUTOR si cu membrii juriului care au facut selectia pieselor expuse la ultimele editii ale targului, dar si noutati din zona bijuteriei contemporane de autor.

AUTOR este o platforma dinamica ce promoveaza creatia de bijuterie contemporana si sustine constant dialogul intre designerii de bijuterie si publicurile acestora: consumatori, pasionati, colectionari, galerii, distribuitori, presa de specialitate.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.