Setari Cookie-uri

Un par perfect drept si neted cu solutiile revolutionare de indreptat parul de la BaByliss Paris

Tehnologia pe baza de ioni este proiectata special pentru a proteja sanatatea parului si pentru a asigura o coafare perfecta.

comunicat de presa:

Placa de indreptat parul constituie unul din accesoriile cu ajutorul carora fiecare femeie isi poate aranja singura parul, in doar cateva minute, fara a fi nevoita sa mearga la salon. Si cum toate ne dorim un par incredibil de neted, sanatos si lucios, BaByliss Paris, bandul numarul 1 in Europa in materie de styling si ingrijire personala, ofera o gama de solutii de indreptat parul ce vor satisface si cele mai exigente cerinte. In sfarsit, poti duce coafatul intr-o noua dimensiune, poti experimenta oricat de des vrei, cu o protectie excelenta si cu un sistem menit sa-ti transforme parul in cel mai de pret accesoriu.

Cu placile de indreptat parul BaByliss Paris te poti bucura de rezultate perfecte, de durata si de un par stralucitor cu aspect matasos. Solutiile BaByliss Paris au proprietati revolutionare ce mentin sanatatea parului, il ingrijesc si ii confera stralucire.

Citește și:

Tehnologia pe baza de ioni este proiectata special pentru a proteja sanatatea parului si pentru a asigura o coafare perfecta. Acesta tehnologie elibereaza milioane de ioni activi care functioneaza precum un balsam. Acestia invaluie fiecare fir de par si refac rapid echilibrul de umezeala al parului, care se pierde de obicei prin coafarea cu caldura excesiva. In plus, ionii imblanzesc rapid parul electrizat si lipicios pentru finete si stralucire ce se simte la atingere.

O alta caracteristica inedita este BaByliss Diamond Ceramic, un invelis fin, durabil si sofisticat care protejeaza parul si ii confera un look stralucitor. De asemenea, asigura o alunecare neteda pentru un par minunat in doar cateva minute.

Placile BaByliss Paris dispun si de oprire automata pentru sporirea sigurantei si prevenirea cazurile de supraincalzire a placilor.

Citește și:

Cea mai lucioasa si sanatoasa coafura, cu stralucire radianta si un par fin o poti obtine cu placa de intins parul I-Pro Curler Intense. Setarile digitale cu caldura ajustabila te ajuta sa ai mereu un par neted, iar tratamentul cu ioni iti face parul stralucitor, neelectrizat. Marginile cu striatii contribuie la aranjarea varfurile pentru a obtine un rezultat perfect si controlat de bucle si onduleuri.

Cu cele sase trepte de temperatura perfecte pentru orice tip de par, placa I-Pro Curler te ajuta sa-ti indrepti in cateva minute parul, protejandu-l in acelasi timp.

Varianta I-Pro Elegance are placi cu invelis Satin Touch pentru un par moale si foarte neted. Tehnologia I-Temperature face ca placa sa se incalzeasca instant pentru a scurta timpul necesar pentru aranjarea parului. Sistemul de indreptat parul de la BaByliss Paris permite o coafare eficienta cu protectia maxima a parului datorata celor trei setari ale temperaturii ce se adapteaza perfect la diferite tipuri de par. I-Pro Curler Elegance este perfecta pentru toate tipurile de par, foarte simplu de folosit si intotdeauna la indemana pentru rezultate fabuloase in cateva minute. Aparatul este insotit de o husa eleganta, rezistenta la caldura ce ofera protectie placii de indreptat parul.

Citește și:

Placa de indreptat parul Slim Digital este ideala pentru ingrijirea parului cat mai bine in timp ce placile inguste si lungi ajuta la realizarea coafurii dorite intr-un timp cat mai scurt. Ecranul digital ofera precizie in alegerea functiilor potrivite fiecarui tip de par. Placa perimite o alunecare usoara, indreapta parul dintr-o singura trecere si te ajuta sa realizezi o coafura perfecta.

Cu placi de intins parul de la BaByliss Paris vei avea mereu un par perfect, sanatos, stralucitor si matasos.

Mai multe detalii gasesti pe site-ul www.babyliss-romania.ro si la principalii parteneri: eMAG, Flanco, Carrefour, Kaufland, evaMAG, Auchan, Cora si ClickShop.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.