Setari Cookie-uri

Noile tendinte in piata SPA

Ai nevoie de relaxare? Iata care sunt noile trenduri in saloanele de spa.

comunicat de presa:

Eden Spa se aliniaza noilor tendinte din piata spa. Cei 10 ani de experienta in lumea relaxarii si a starii de bine traseaza liniile succesului viitor. Terapiile si programele din meniul spa-ului mizeaza pe o abordare holistica a prevenirii imbolnavirii, un complex de tehnici si instrumente pentru adoptarea unui stil de viata sanatos.

Eden Spa isi doreste sa ofere clientilor sai un sprijin constant in adoptarea unui stil de viata sanatos. Acestia beneficiaza de consiliere si suport prin health coaching si life coaching, servicii destinate reducerii stresului, relaxarii mentale si fizice (masaje clasice si asiatice, ritualuri spa), activitati fizice (pilates, fitness); activitati care ii reconecteaza cu energia universala si ajuta la regasirea de sine (yoga, qiqong), terapii energetice (reiki, hipnoza), programe de detoxifiere ca metoda de prevenire a imbolnavirilor. Abonamentele I Love Myself, Pain Relief, Activ Detox sau Asian Healing sunt astfel de exemple.

Citește și:

• "I love Myself" este un abonament lunar menit sa-ti hraneasca mintea, corpul si sufletul cu „ingredientii” de care ai nevoie pentru a te energiza zi de zi.

• "Pain Relief" urmareste reducerea durerilor cauzate de o viata sedentara si de pozitiile vicioase la birou.

• "Activ Detox" este un program scurt dar intensiv de detox, care iti va ajuta corpul sa dreneze toxinele mai eficient, bazat pe o dieta detox prestabilita. La final te vei simti mai curata si mai energica, vei afla cum poti trai mai sanatos, ce alimente ti se potrivesc si cum sa le imbini ca sa te simti bine pe termen lung.

Un alt trend pe care Eden Spa il imbratiseaza este cel al experientei spa mama-fiica. Pachetele Chocolate Kisses for Me and Mom, Mon & Me Spa Experience si Mother Daughter Celebration sunt cele mai placute variante de a petrece timp de calitate in compania celei mai dragi persoane. Oferta adresata copiilor va fi intregita de clasele de yoga pentru cei mici si cursurile de fun cooking.
Informatii despre terapii gasesti pe www.edenspa.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.