Setari Cookie-uri

Logi CREATE, primul accesoriu conceput impreuna cu Apple special pentru iPad Pro

Logitech lanseaza primele accesorii concepute impreuna cu Apple care va completa estetica si functionalitatea noului iPad Pro.

comunicat de presa

Logitech lanseaza primele accesorii concepute impreuna cu Apple care va completa estetica si functionalitatea noului iPad Pro: Logi CREATE Backlit Keyboard Case with Smart Connector si Logi CREATE Protective Case with Any-angle Stand. Logi CREATE Keyboard Case este prima tastatura third-party de pe piata care dispune de Smart Connector de la Apple, functie ce elimina nevoia de a porni, conecta sau incarca tastatura.

”iPad Pro cu iOS 9 deschide noi cai pentru a crea, lucra si te juca pe tableta”, a precizat Michele Hermann, vice presedinte al segmentului de mobilitate din cadrul Logitech. ”Am lucrat impreuna cu Apple la design-ul Logi CREATE iar rezultatul este o carcasa functionala, frumoasa si fara indoiala, cea mai frumoasa tastatura pentru iPad pe care am creat-o vreodata. De la compatibilitatea cu Apple Smart Connector pana la finisajele si culorile tastaturii, fiecare detaliu a fost creat cu minutiozitate pentru a face ca integrarea cu iPad Pro sa fie perfecta.”

Ambele produse Logi CREATE ofera protectie tabletei iar invelisul premium rezista la socuri si zgarieturi.

Citește și:

Logi CREATE Backlit Keyboard Case cu Smart Connector

Logi CREATE Backlit Keyboard Case functioneaza exclusiv cu Smart Connector de la Apple pentru o comunicare intre iPad Pro si tastatura. Cu ajutorul Smart Connector, Logi CREATE porneste automat si se conecteaza cu iPad Pro atunci cand este introdusa in pozitia de tastare, fara a mai fi necesara conexiunea cu Bluetooth. Si pentru ca tastatura se alimenteaza de la iPad Pro, nu trebuie sa mai ai grija incarcarii tastaturii.



Logi CREATE Backlit Keyboard este conceputa pentru productivitate. Tastatura dispune de taste de 19 mm full-size, iluminare ajustabila si un layout intuitiv, care te lasa sa te bucuri de spatiul de lucru mare al iPad Pro si de noile functii iOS 9. Tastele shortcut iOS te conduc rapid catre aplicatiile preferate. Carcasa ofera doua unghiuri de vizualizare incat sa profiti pe deplin de ecranul mare al iPad Pro, fie ca postezi un update, vizionezi un video, fie ca iei notite cu ajutorul Apple Pencil. Logi CREATE Backlit Keyboard Case va fi disponibil la un pret de 149,99 Euro.

Citește și:

Logi CREATE Protective Case cu Stand Any-angle

Logi CREATE Protective Case cu Stand Any-angle se ajusteaza in functie de nevoile tale. Standul flexibil dispune de un pivot care mentine ferm iPad Pro la unghiul de vizionare perfect de 60 de grade. Pozitioneaza iPad Pro vertical pentru vizionarea de video-uri sau in pozitie orizontala pentru a desena cu ajutorul aplicatiei Apple Pencil. Exista un unghi pentru orice activitate sau setup de lucru. Logi CREATE protejeaza fata si spatele tabletei iPad Pro fara sa adauge o greutate suplimentara. Logi CREATE Protective Case cu Stand Any-angle va fi disponibila la un pret recomandat de 79,99 Euro.



Disponibilitate

Logi CREATE Backlit Keyboard Case si Logi CREATE Protective Case with Any-angle Stand sunt disponibile intr-o varietate de culori printre care negru, rosu sau albastru. Ambele vor fi disponibile online si in cateva magazine din Europa, incepand din aceasta luna, odata cu disponibilitatea lui iPad Pro. Mai multe informatii se gasesc pe Logitech.com, pe blog sau Facebook.

Citește și:

Despre Logitech
Logitech concepe produse care isi gasesc locul in viata de zi cu zi a oamenilor, conectandu-i la experientele digitale pe care si le doresc. In urma cu 30 de ani, Logitech a inceput sa-i conecteze pe oameni prin computere, iar in acest moment creaza produse care ii aduc pe oameni mai aproape prin muzica, gaming, video si computing. Infiintata in 1981, Logitech International este o companie elvetiana listata la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.