Setari Cookie-uri

Redescopera dulciurile copilariei alaturi de Rama Maestro

Rama Maestro te invita sa redescoperi dulciurile copilariei intr-o competitie gastronomica ce imbina nostalgia gustului acelor vremuri cu bunatatile dulci preparate in casa.

comunicat de presa

Rama Maestro te invita sa redescoperi dulciurile copilariei intr-o competitie gastronomica ce imbina nostalgia gustului acelor vremuri cu bunatatile dulci preparate in casa. Astfel, in perioada 10 noiembrie - 1 decembrie, bloggerii culinari sunt provocati sa ne reaminteasca retetele de dulciuri care dadeau savoare momentelor in familie atunci cand eram copii, iar publicul larg este invitat sa testeze si sa voteze retetele preferate pe www.prajituria.ro.

Rama Maestro cauta cele mai inspirate si delicioase retete de dulciuri ale copilariei! Competitia „Redescopera dulciurile copilariei” ii invita pe cei pasionati de gatit, care isi impartasesc aventurile din bucatarie pe blogul personal, sa posteze reteta desertului care ii duce cu gandul la pauzele dulci din copilarie.

Pentru a participa la concurs, unul dintre ingredientele folosite in prepararea retetei trebuie sa fie Rama Maestro. Cu ajutorul produsului, bloggerii vor pregati torturi, prajituri, creme sau foietaje delicioase. Pentru a adauga cantitatile potrivite retetei, pot alege intre ambalajul Rama Maestro de 250 de grame sau cel de 500 de grame.

Cele mai inspirate retete de prajituri ale copilariei, cu crema si facute in casa, inscrise in competitie, vor fi premiate. Astfel, la final, inspiratia poate aduce bloggerilor participanti unul dintre cele 4 premii puse in joc de Rama Maestro. Marele castigator va avea ocazia de a pregati reteta prajiturii preferate din copilarie alaturi de bucatarul Vladut, in cadrul emisiunii „’Neatza cu Razvan si Dani” si se va bucura de un voucher de cumparaturi in valoare de 250 euro . Locurile II, III si IV vor primi cate un voucher de cumparaturi in valoare de 250 euro , 200 euro , respectiv 100 euro .

In plus, pentru a retrai cele mai dulci si intense momente ale copilariei, toti castigatorii vor fi invitati la un cooking session (cooking sesssion-ul va avea loc in data de 10 decembrie, in Bucuresti) special alaturi de Vladut, pentru a afla de la acesta secretele pregatirii celor mai gustoase prajituri.

Platforma www.prajituria.ro va aduna toate retetele inscrise de catre bloggeri, iar publicul larg este invitat sa incerce acasa retetele propuse, dar si sa o voteze pe cea preferata. Castigatorii vor fi desemnati pe baza aprecierilor publicului si ale juriului specializat, in egala masura.

Daca ai un blog si esti pasionat de gatit, iar dulciurile copilariei sunt unele dintre preferatele tale, propune pe blogul tau o reteta de prajitura a copilariei, usor de preparat acasa, care te rasfata si dadea savoare momentelor petrecute in familie. Te poti mandri cu desertul pe care ai ales sa il prepari folosind hashtag-urile #ramamaestro si #dulciurilecopilariei si nu uita sa-ti inviti fanii sa te sustina prin vot.

Alaturi de Rama Maestro, ne aducem aminte impreuna de gustul copilariei si de bucuria dulciurilor facute in casa!

Pentru detalii suplimentare si regulamentul complet al concursului, accesati pagina de Facebook Prajituria (sectiunea Notes).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.