Setari Cookie-uri

Seara greceasca cu vedetele de la Te cunosc de undeva

LNKO vine pe piata din Romania cu un concept cu totul original.

comunicat de presa:

Zilele trecute s-a deschis in capitala, in Mega Mall un nou restaurant grecesc. Cezar Ouatu, Serban Copot, Maria Buza si Nadir de la “Te cunosc de undeva “ (Antena 1) au fost prezenti si ei la eveniment si au gustat savoarea traditional greceasca. Fie ca au ales gyros, tzatziki, salate sau souvlaki, petrecerea s-a intins pana seara tarziu si a fost asezonata bineinteles cu cea mai buna muzica greceasca.

Restaurantul este foarte cunoscut in Grecia numarand 6 locatii deschise in Atena. LNKO vine pe piata din Romania cu un concept cu totul original. Restaurantul combina un design cu elemente industriale, minimaliste cu accente traditionale grecesti cum ar fi maslinul natural adus special din Grecia care reprezinta elementul central. Bucataria este deschisa si permite clientilor sa urmareasca toate etapele realizarii meniului. Ingredientele sunt mereu proaspete, iar preparatele respecta retetele originale grecesti.

Citește și:

LNKO poate fi gasit la etajul 2, in food court, Mega Mall Pantelimon si este deschis zilnic intre orele 10:00-22:00. Preturile preparatelor incep de la 7 lei si ajung pana la 60 de lei pentru platourile de familie, ce pot fi consumate de cate 4 persoane.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.