Setari Cookie-uri

Tendinte toamna iarna: Paltoane cu personalitate

Paltoanele in care merita sa investesti iarna aceasta!

comunicat de presa:

Ti se intampla in fiecare sezon rece: temparaturile incep sa scada si consideri ca nicio haina nu este eleganta sau suficient de calduroasa pentru a infrange frigul de afara. Acest sezon insa, va fi diferit pentru ca ai o varietate de modele de paltoane din care sa alegi. Imposibil sa nu-ti gasesti acel palton care sa-ti tina de cald, sa fie suficient de elegant pentru evenimentele la care vei participa si care sa se potriveasca la orice din garderoba ta de iarna.

De la paltoane calduroase si practice pentru activitatile zilnice, la paltoanele elegante si rafinate pentru evenimentele speciale, Vivo Collection iti prezinta modelele care te vor face sa-ti doresti ca iarna sa vina mai repede. Toate problemele tale vestimentare din acest sezon de toamna-iarna sunt ca si rezolvate.

Capa feminina

Daca adori sentimentul acela de a avea ceva calduros pe umeri si esti plictisita de siluetele clasice, atunci capa este ceea ce iti trebuie. Este sofisticata, dar deloc complicat de integrat in tinutele tale. Realizata din lana, este ideala de purtat in perioada de tranzitie. Capele arata bine purtate in tinutele ajustate pe corp, fuste scurte, jeans skinny, cizme lungi.

Citește și:



Capa cu esarfa, pret 150 lei. Vivo Collection

Paltonul din lana cu cordon in talie

Pentru tinutele clasice care doresc ceva fresh si nou, paltonul usor cambrat cu cordon in talie este solutia ideala. Ca valoare adaugata, subtiaza vizibil talia. Cine nu si-ar dori asta? Poarta-l cu fuste din piele intoarsa sau jeans skinny, cu tocuri late sau cizme pana la genunchi. Noi zicem ca trebuie sa-l porti iarna aceasta!



Palton din lana cu cordon in talie, pret 350 lei. Vivo Collection

Paltonul de inspiratie masculina

Un clasic de care te vei bucura multe sezoane de acum incolo. Paltonul lung, cu nasturi, cu cordon sau fara. Spune-i cum vrei, dar acest palton va fi cu tine atunci cand vei avea cea mai mare nevoie, in zilele reci.



Palton de inspiratie masculina cu guler din blana, pret 400 lei, Vivo Collection

Paltonul military

Nasturi aurii, revere ascutite, umeri si talie bine structurati, o piesa speciala care iti inobileaza garderoda de iarna. Opteaza pentru un model cambrat, ce iti va pune in evidenta silueta. Fiind o piesa cu o personalitate puternica, nu are nevoie de artificii sau alte accesorii care sa o incarce.

Citește și:

Palton military, pret 290 lei, Vivo Collection

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.