UberSELECT: Luxul pe care ti-l permiti

UberSELECT: Luxul pe care ti-l permiti

UberSELECT, un nou serviciu care ofera un grad sporit de lux, la preturi accesibile.

comunicat de presa

Uber

Incepand cu aceasta saptamana, utilizatorii Uber din Bucuresti vor putea accesa in aceleasi conditii de siguranta si incredere UberSELECT, un nou serviciu care ofera un grad sporit de lux, la preturi accesibile. Acest serviciu, care pana acum a fost disponibil doar in afara Europei, va functiona pentru prima data si in capitala Romaniei.

  • Uber lanseaza in Bucuresti UberSELECT, o premiera pentru Europa
  • UberSELECT ofera utilizatorilor o varianta mai luxoasa de ridesharing
  • Utilizatorii vor putea comanda UberSELECT incepand cu joi, 19 noiembrie

Pana acum, bucurestenii au putut folosi doar uberX, alternativa low-cost de ridesharing oferita de Uber. Cu lansarea UberSELECT, utilizatorii pot acum sa aleaga dintre o varietate de masini dintr-o gama superioara, printre care Audi A4, Volkswagen Passat si Skoda Octavia, care sunt detinute de catre soferi parteneri cu evaluari foarte bune. Fiecare calatorie va oferi un plus de lux - o sticla de apa pentru fiecare pasager, un serviciu de calitate, insa la un pret pe care si-l poate permite oricine.

Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania, a spus:

“De la lansarea din februarie si pana acum am asistat la o crestere foarte mare a numarul de utilizatori, inregistrand zeci de mii de curse efectuate in fiecare saptamana. Suntem cu adevarat impresionati de raspunsul pozitiv al utilizatorilor si al soferilor parteneri din oras. Am primit insa si numeroase mesaje de la bucuresteni care isi doresc o varianta de lux a serviciului. Ca urmare, suntem fericiti sa putem adapta serviciile noastre dorintelor utilizatorilor, oferind astfel comunitatii cat mai multe optiuni moderne de transport urban. Bucurestenilor le place foarte mult Uber, de aceea ne bucuram ca, in premiera pentru Europa, acest serviciu a fost lansat la Bucuresti.”

Uber este cea mai convenabila varianta de a te deplasa prin oras in siguranta, la un pret pe care ti-l permiti. Cu UberSELECT, o calatorie din zona podului Pipera pana la Piata Iancului va costa, in medie, 20 lei. Toate calatoriile cu Uber se efectueaza fara numerar, iar plata se face direct de pe cardul inregistrat in cont. In plus, toate preturile sunt complet transparent si o detaliere a tarifelor va fi disponibila si pentru UberSELECT imediat ce serviciul devine disponibil pe 19 noiembrie, pe uber.com/bucharest.

Cum functioneaza:

  • Deschide aplicatia Uber
  • Alege “UberSELECT” din bara de jos
  • Comanda o masina

Noii utilizatori Uber pot incerca gratuit serviciile uberX sau UberSELECT: introducand codul “UBERBUC” in sectiunea Promotii, prima cursa va fi gratuita (in limita a 30 lei discount, pana pe 31 decembrie 2015).

Pentru mai multe informatii puteti contacta: ceepress@uber.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri