Setari Cookie-uri

Braiconf propune imprimeuri indraznete cu inspiratie din natura in noua colectie toamna-iarna

Braiconf, cel mai mare producator roman de camasi, cu o traditie de 65 de ani, lanseaza noua colectie toamna-iarna 2015/2016.

comunicat de presa

Braiconf

Braiconf, cel mai mare producator roman de camasi, cu o traditie de 65 de ani, lanseaza noua colectie toamna-iarna 2015/2016. Colectia imbina materiale realizate din fibre cu confort termic ridicat cu imprimeuri originale, inspirate din natura, si introduce tesaturi nobile - matasea, in gama sa premium, Royal.

Prin colectia de toamna-iarna, Braiconf surprinde cu o colectie de camasi cu imprimeuri inedite pentru domnii care doresc sa obtina un look modern. Mai mult ca niciodata, propunerile pentru acest sezon vin cu tesaturi in imprimeuri indraznete, detronand proportia camasilor uni cu care Braiconf a cucerit domnii de toate varstele de 65 de ani incoace. Modelele geometrice, florale sau imprimeurile in carouri, realizate pe tesaturi din bumbac de cea mai inalta calitate, cu fir dublu-rasucit, sunt o propunere pentru domni nonconformisti, un segment pe care Braiconf isi propune sa il cucereasca din ce in ce mai mult.

Domnii care doresc modele clasice, dar cu aspect rafinat, pot alege camasi care au in compozitie matase, din gama Royal. Acestea ofera, pe langa confort sporit, si o tinuta impecabila.

Braiconf

Noile tesaturi si imprimeuri sunt disponibile si prin serviciul premium Made to Measure, care le permite domnilor sa isi creeze camasi de la zero, pe care sa le personalizeze dupa cum prefera, pe propriile masuri. Pentru domnii care dispun de foarte putin timp, insa doresc sa obtina o piesa personalizata, Braiconf a introdus anul acesta instrumentul online Made to Measure, prin care clientii isi pot crea de acasa propria camasa.

Colectia toamna-iarna aduce noutati si in gama basic, prin introducerea modelelor de camasi din bumbac cu finisaj velur raiat sau flanel. Cu un nivel inalt de confort termic, aceste camasi casual sunt perfecte pentru timpul liber, in zilele friguroase din sezon.

Pentru sezonul toamna-iarna, Braiconf completeaza gama de accesorii cu piese sofisticate din materiale pretioase. Astfel, Braiconf introduce in colectia Royal accesorii premium - cravate, papioane, batiste si esarfe din matase naturala.

Noua colectie urmareste cele mai noi tendinte la nivel international. Culorile utilizate sunt inspirate din natura, incepand cu nuante telurice si tonuri neutre si mergand pana la nuante intense de ruginiu, galben ocru, petrol, verde , bleumarin, violet si culoarea-vedeta a sezonului, marsala.

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.