CADOLINES: idei de cadouri unice pe piata din Romania

CADOLINES: idei de cadouri unice pe piata din Romania

CADOLINES este un brand nou de cadouri, care si-a facut aparitia pe piata din Romania in acest an, cu primele 2 magazine din Bucuresti.

comunicat de presa

Cadolines

CADOLINES este un brand nou de cadouri, care si-a facut aparitia pe piata din Romania in acest an, cu primele 2 magazine din Bucuresti. CADOLINES aduce in Romania branduri de prestigiu din intreaga lume. Povestea sa este inspirata de brandurile Royal Selangor si Comyns - cu o traditie de 130 de ani in realizarea artizanala a cadourilor de lux - prezente in Asia, SUA, Australia si Emiratele Arabe Unite.

Produsele Royal Selangor sunt realizate si finisate manual din staniu, al patrulea metal nobil dupa platina, aur si argint. Staniul se distinge prin maleabilitate si temperatura joasa de topire, ceea ce il face materialul preferat al artizanilor si designerilor de produs. Produsele Comyns sunt realizate din portelan fin, acoperit si finisat manual cu straturi succesive si generoase de argint.

Cadolines

Pentru a va convinge de rafinamentul obiectelor produse de Royal Selangor si Comyns, CADOLINES va asteapta in magazinele sale din Mario Plaza si Baneasa Shopping City!

Va invitam sa intrati in universul CADOLINES - o poveste despre migala detaliilor si a finisajelor, despre obiecte create, finisate si gravate manual si despre posibilitati infinite de a darui: aniversare, promovare, decorarea casei, petreceri de nunta sau botez – ocazii speciale din viata noastra si a celor dragi noua.

CADOLINES - un concept despre ARTA DE A DARUI!

Lifestyle:

  • Set pentru ceai Four Gentlemen (2910 RON) si Presă franceză (810 RON)
  • Set 2 pahare şampanie (570 RON) + Frapieră (1750 RON) + Sfeşnic Sovereign (1580 RON)
  • Set 2 pahare vin alb (520 RON) + Fructieră de inspiraţie Victoria & Albert (2330 RON) + Tirbuşon Erik Magnussen (120 RON)

Home:

  • Sfeşnic de inspiraţie Victoria & Albert (1160 RON) + Fructieră de inspiraţie Victoria & Albert (2330 RON) + Stingător pentru lumânare de inspiraţie Victoria & Albert (150 RON)
  • Farfurie decorativă mica (350RON) + Farfurie decorativă medie (460 RON) + Suport pentru lumânare cu maci (320 RON)

Mai multe informatii despre produse si preturi puteti descoperi pe site-ul brandului.


Kudika
19 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri