Setari Cookie-uri

Otter da startul campaniei de Black Friday si pregateste 801 surprize pentru clientii sai

In perioada 20-22 noiembrie, Otter organizeaza campania de reduceri de Black Friday, atat in cele 31 de magazine din tara, cat si in magazinul online.

comunicat de presa

reduceri de Black Friday

In perioada 20-22 noiembrie, Otter organizeaza campania de reduceri de Black Friday, atat in cele 31 de magazine din tara, cat si in magazinul online, www.otter.ro. Avand ca mesaj principal „801 motive sa te simti bine”, campania comunica sesiunea speciala de shopping de Black Friday cu 800 de modele de incaltaminte, cu reduceri de pana la 50%, precum si un avantaj special, oferit clientilor Otter in perioada promotiilor, transport gratuit pentru toate comenzile online.

In plus, cu ocazia Black Friday, Otter va facilita clientilor accesul catre ambele variante de shopping pe care le pune la dispozitie: magazinele offline si magazinul online. Clientii vor putea, astfel, sa faca cumparaturi mult mai usor online sau in magazinele din tara, avand la dispozitie o gama variata de modele, dar si multe surprize pregatite special pentru acest eveniment.

Cristi Movila, Director Divizia eCommerce, Otter Distribution: „Black Friday este deja o traditie in Romania, un concept primit cu entuziasm de clientii nostri, care da startul cumparaturilor din perioada sarbatorilor de iarna. Pentru noi, Black Friday-ul de anul acesta este mai mult decat o promotie speciala, este o ocazie unica de a testa, cu ajutorul clientilor, integrarea magazinelor offline cu oferta online, care usureaza procesul de achizitie si este adaptata nevoilor actuale ale acestora. Aceasta integrare online/offline are la baza convingerea noastra ca, in 2015, orice brand trebuie sa fie mai aproape de consumatori si trebuie sa le faciliteze accesul la cumparaturi fara bariere.”

Citește și:

incaltaminte

Clientii care vor intra in magazinele Otter, cu ocazia Black Friday, vor mai beneficia de o surpriza pregatita special pentru cele trei zile de promotii.

Oferta de reduceri de Black Friday va fi aplicata produselor din portofoliul magazinului multibrand Otter, care include o gama variata de modele de incaltaminte ale unor brand-uri de top din intreaga lume, cum a fi: CLARKS (modele in stil britanic reinventat), EPICA, Le Colonel (modele elegante pentru femei si barbati), GEOX (tehnologii inovative pentru confortul de zi cu zi), Le Coq Sportif (design casual-sport de inspiratie franceza), CONVERSE (tenisi mereu la moda, in toate combinatiile), PEPE JEANS (stil londonez, in trend) sau GRYXX (un stil urban casual, pentru tinerii entuziasti).

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.