Setari Cookie-uri

Campania Jucariilor de Plus a ajuns la Muzeul National de Istorie Grigore Antipa

Anul acesta, lilieci, unicorni, sconcsi, monstri, dinozauri, tigri si personaje cu forme dintre cele mai ciudate si-au dat intalnire in magazinele IKEA.

comunicat de presa

Ikea

Anul acesta, lilieci, unicorni, sconcsi, monstri, dinozauri, tigri si personaje cu forme dintre cele mai ciudate si-au dat intalnire in magazinele IKEA. De data aceasta, designerii nu vin din Suedia, ci sunt zece copii cu multa imaginatie din toata lumea.

Albert, un baietel de 8 ani din Romania a fost unul dintre finalisti, iar desenul lui, un liliac zambitor cu aripile intoarse, a devenit o jucarie si se afla acum in magazinele IKEA din toata lumea.

In Campania Jucariilor de Plus de anul acesta vorbim despre copii si mai ales despre puterea lor de a ajuta alti copii. Fiecare jucarie cumparata inseamna un pas in plus pentru sustinerea celor mai vulnerabili oameni din lume: copiii din zone defavorizate care nu au acces la educatie.

Si pentru ca multe dintre jucarii sunt inspirate de animalute, inclusiv dinozauri, ce loc putea fi mai potrivit decat Muzeul Antipa pentru a le aduce la viata?

Va asteptam la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa pana pe 1 decembrie pentru a face cunostinta cu desenele si jucariile copiilor intr-un loc plin de inspiratie, iar biletele sunt pe drum!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.