Setari Cookie-uri

Taft aniverseaza 60 de ani de expertiza in hairstyling

Trendsetter cu o istorie deosebita, Taft a parcurs de-a lungul anilor alaturi de femeile din intreaga lume o calatorie in lumea schimbatoare a tendintelor in hairstyling.

comunicat de presa

Taft

Totul incepe cu celebrul slogan “Londra. Ploaie. Vant puternic. Coafura rezista” si femeia cu parul lung si coafura impecabila care urca plina de incredere in avionul sau privat - cu totii ne amintim scenele memorabile de pe micile ecrane care au insotit anii ’90 in Romania si au adus brandul Taft in orizontul si vocabularul tuturor.

De la primul spray fixativ lansat in 1955 in Germania, pana la cea mai recenta lansare din 2015 – gama Ultimate - brandul Taft sarbatoreste acum 60 de ani de expertiza in hairstyling.

Trendsetter cu o istorie deosebita, Taft a parcurs de-a lungul anilor alaturi de femeile din intreaga lume o calatorie in lumea schimbatoare a tendintelor in hairstyling, ajutandu-le sa se bucure de fiecare data, cu fiecare nou stil in voga, de solutiile de care au nevoie pentru a obtine orice coafura, indiferent de trend sau de vreme.

Citește și:

Datorita expertizei indelungate pe piata si a inovatiilor lansate ce au revolutionat industria hairstyling, Taft a castigat pozitii de top in 46 de tari, inclusiv pozitia de lider dominant pe piata din Romania . Astazi, brandul se mandreste cu o importanta contributie la dezvoltarea personalitatii si stilului femeilor de-a lungul timpului, ajutandu-le sa cucereasca priviri si sa capete incredere in propria imagine, dupa cum mentiona Heidi Klum la productia ultimului spot Taft: „Astazi ma simt precum femeia Taft care am vrut intotdeauna sa fiu”.

produse Taft

Astazi, Taft continua sa inoveze. Portofoliul marcii include o gama diverse de produse de hairstyling ce se adreseaza oricarui stil, nevoie sau tip de par, precum fixativ, spuma modelatoare, pudra pentru volum, gel, ceara sau pasta modelatoare, produse pentru protectie termica - cu proprietati care mentin naturaletea si elasticitatea parului in timp ce ofera fixare puternica si control coafurii, indiferent de vreme.

Citește și:

Selectie de produse inovatoare de hairstyling din gama Taft:

  • Taft Volume Powder - Pudra pentru volum confera densitate si volum instantaneu parului, fara a lasa reziduuri sau incarca parul. Pret: 15,99 RON
  • Taft Creative Looks - Ceara modelatoare pentru fixare controlata ce dureaza pana la 24h & efect de stralucire luminoasa. Gramaj: Pret: 13,19
  • Taft Ultimate - Fixativ si Spuma - ofera 100% fixare ce rezista pana la 48 de ore si stralucire spectaculoasa. (Fixativ: 250 ml, Pret 13,19 RON, Spuma: 200 ml, Pret 12,99 RON)
  • Taft Carbon Force – Primul fixativ dedicat exclusiv nevoilor parului barbatilor pentru fixare puternica si textura usoara. (200 ml, Pret: 13.19 RON)
  • Taft Carbon Force – Pentru barbati. Pasta modelatoare ce permite remodelarea parului pentru finisare semi-mata si 24h de fixare puternica. (130ml, Pret: 12.99 RON)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.