Setari Cookie-uri

Fii tu parfumierul Life Care, iar noua aroma Biotissima poate purta numele tau!

Lasa-te inspirata de combinatiile Biotissima si hai sa scoatem impreuna pe piata urmatorul parfum Life Care.

Parfumul pe care iubesti sa-l porti are aroma preferintelor si „culoarea” personalitatii tale. El nu este orice parfum, ci iti seamana prin intensitate, dragalasenie, eleganta, mister sau spontaneitate. Ce-ai spune daca parfumul tau preferat ar purta chiar numele tau? Intra in campania Life Care®, iar noua aroma Biotissima® poate purta numele tau!

Campania „Fii tu parfumierul Life Care!” iti propune 3 combinatii inedite de note lemnoase, fructate si florale, care se intrec pentru a deveni noul parfum Biotissima®, cu semnatura ta! Incearca cele 3 parfumuri de poseta Biotissima®, voteaza-ti preferatul pana pe 21 decembrie 2015 pe pagina www.life-care.com/parfumulmeu, iar daca te numeri printre persoanele care au ales sortimentul care va reuni cele mai multe voturi pana la finalul campaniei, intri automat in tragerea la sorti pentru titlul de Parfumier Life Care®. Astfel, in prag de Sarbatori, cel mai nou parfum de serie Biotissima® va purta numele tau.

Citește și:

Astfel, cele 3 combinatii de arome te invita sa o recunosti pe cea care pare facuta special pentru tine:

Aroma „LOVE ...” te invaluie cu note de varf de coacaze negre, asortate perfect cu note mijlocii de frezie si trandafir. Complexitatea parfumului este completata de note de baza de patchouli, lemn, chihlimbar si vanilie, duce vanilie! Nu-ti mai ramane decat sa inchizi ochii si sa te imaginezi pe o plaja cu cel mai fin nisip si ape turcoaz de vis, intr-un oras european fermecator, cu o arhitectura care te plimba prin scene si povesti de dragoste celebre sau in mijlocul naturii, incantata de aerul tare si miresme imbietoare.

Fii libera, seducatoare si plina de mister cu aroma „KISS ...”! Combinatia neasteptata a notelor de varf de fructe si frunze de coacaze negre, bergamota si citrice poate fi cartea de vizita a feminitatii tale. In plus, aroma fascineaza si datorita notelor mijlocii de crin, iasomie, caisa si trandafir. Adori suspansul unui bal mascat, exotismul unei calatorii de vara sau gustul intens al cocktail-urilor viu-colorate? Atunci KISS este sortimentul care te defineste!

Citește și:

Parfumul „SEE ...” iti vine manusa daca esti o fire jucausa, delicata si sensibila! Te regasesti in notele de varf complementare de piersica si portocale amare? Poarta combinatia de note mijlocii de frezie, trandafir, magnolie si iasomie, alaturi de notele de baza lemnoase de mosc, ambra si cedru si bucura-te de cele mai fericite momente ale vietii. Daca un colt de gradina insufletit de ciripitul vesel al pasarelelor este pentru tine, un colt de rai, atunci aroma SEE iti citeste gandurile.

Lasa-te inspirata de combinatiile Biotissima si hai sa scoatem impreuna pe piata urmatorul parfum Life Care®! Poti testa cele 3 arome pentru a vedea care lasa cel mai fermecator parfum pe piele si care este alegerea ta.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.