Advertorial Aplicatia GTI TAXI, o experienta la un alt nivel!

S-a lansat cea mai noua aplicatie de comenzi taxi care duce standardele calatoriei cu taxiul la un alt nivel, GTI TAXI. Descarca aplicatia si alatura-te si tu celor 500 de utilizatori care o folosesc deja, inca din primele zile!

Advertorial

Noua aplicatie vine intr-o piata extrem de competitiva cu scopul de a creste calitatea calatoriilor cu taxiul. Aplicatia a fost dezvoltata de catre o echipa de profesionisti cu o experienta internationala extensiva in dezvoltarea de aplicatii dedicate transportului de persoane in regim de taxi. Beneficiind si de suportul unei echipe cu o experienta de peste 20 de ani pe piata serviciilor taxi din Romania, a rezultat un produs global adaptat pietei locale. GTI TAXI este aplicatia care pune in legatura directa soferi profesionisti si clienti dornici de servicii de calitate, direct de pe telefonul mobil.

Acum ai posibilitatea de a alege soferul si taxiul preferat, in functie de experienta personala anterioara sau de aprecierile date de alti clienti. Cunoscand tariful practicat, poti calcula dinainte valoarea estimata a cursei tale sau o poti face in timp real, folosind in ambele cazuri functia 'CostControl.' La finalul cursei, poti acorda un calificativ soferului de taxi si poti crea liste cu soferii preferati sau cei pe care doresti sa ii eviti. Avand toate detaliile despre taximetrist si dotarile masinii la indemana, placerea alegerii iti apartine!

Si pentru soferii de taxi, aplicatia a fost conceputa la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Acestia pot vedea locul exact in care se afla clientul cat si ruta optima catre locatie, dupa preluarea comenzii. Prin intermediul aplicatiei, ei pot primi comenzi selectiv (pe baza distantei fata de client), sau pot prelua comenzi pentru zilele urmatoare. Exista de asemenea posibilitatea de a comunica cu clientul prin intermediul chat-ului cat si de a acorda calificative clientilor. Un serviciu la indemana, pentru toti soferii dornici sa isi creasca veniturile!

GTI TAXI este aplicatia care are cea mai mare acoperire nationala, fiind lansata simultan in 24 de orase din tara, acoperind in prima faza un numar de 1500 de taximetristi, la care se vor adauga lunar peste 500 de noi soferi de taxi atat din Bucuresti cat si din tara. Odata instalata, ea poate fi folosita in oricare oras te-ai deplasa. Astfel, nu vei mai fi nevoit sa cauti firme de taxi si numere de telefon din orasele respective: trebuie doar sa accesezi aplicatia si problema este rezolvata!

GTI TAXI vine sa completeze experienta clientilor in materie de transport urban si constituie o alternativa viabila pentru soferii care pot sa-si largeasca baza de clienti. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store si Google Play. Incearca si vei vedea diferenta!
Simplu, rapid si de incredere!


Kudika
2 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri