Cele mai noi tehnologii de estetica si wellness, de acum reunite in showroom-ul Estetiq Solutions

Estetiq Solutions, a inaugurat pe 25 noiembrie, un nou spatiu de expunere pentru produsele din portofoliul sau.

comunicat de presa

Estetiq Solutions

Estetiq Solutions, reprezentantul exclusiv in Romania al unora dintre cei mai importanti producatori internationali de aparatura pentru centrele de infrumusetare, wellness si spa, a inaugurat pe 25 noiembrie, un nou spatiu de expunere pentru produsele din portofoliul sau. Showroom-ul Estetiq Solutions este amenajat in cladirea monument istoric de pe Str. Romulus nr. 35, din Bucuresti. Pollogen, Vacu Activ, Cos-Medico, Dermeo, Clarena, BCN Barcelona, JBP, brand-urile reprezentate de companie in Romania, beneficiaza aici de un spatiu unic de expunere, adaptat standardelor recomandate la nivel international.

Pollogen este lider in industria estetica, renumele sau avand la baza performanta tehnologiilor inovatoare si sistemelor inteligente pe care le creeaza. Eficienta si siguranta solutiilor brevetate de Pollogen sunt atestate de studii realizate de principalele publicatii medicale. OxyGeneo este tehnologia apreciata la nivel mondial pentru beneficiile asupra tenului iar TriLipo, pentru rezultatele remarcabile in combaterea celulitei si redarea fermitatii pielii.

Vacu Activ ofera solutii complete de echipament pentru centrele de wellness. Echipamentele Vacu Activ integreaza solutii de tip 2 in 1: eficienta exercitiilor fizice este potentata de vacuum, infrarosu sau de hidromasaj pentru a asigura pierderea kilogramelor in plus dar si rejuvenarea pielii. Hydroshape este aparatul de fitness inovator care incorporeaza bicicleta, hidromasaj si ozonoterapie intr-o singura capsula, acest tratament complex avand rezultate remarcabile in lupta cu kilogramele in exces si cu celulita.

Retail jobs

Estetiq Solutions

Cos-Medico este lider in domeniul tehnologiei de inalta performanta pentru medicina estetica si pentru centrele de infrumusetare, recunoscut pentru standardele inalte de productie si pentru designul original al aparatelor. Cos-Medico pune la dispozitie o gama completa de aparate, pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor de echipare a unui centru cu servicii integrate de infrumusetare.

Clarena este lider pe piata produselor cosmetice profesionale produse in Europa. In laboratorul sau de ultima generatie si datorita liniei de productie avansate, care este permanent supusa controalelor si testelor, formulele inovative Clarena sunt permanent imbunatatite cu ingredienti activi unici, asa cum sunt vitamina U sau Sytenol A. Preparatele Clarena nu contin silicon, parafina sau parabeni. Fiecare produs este supus testelor de calitate de 27 de ori si evaluat de 120 de certificatori.

Inaugurarea showroom-ului Estetiq Solutions marcheaza o noua etapa in dezvoltarea companiei noastre, dupa 5 ani in care peste 100 de centre de infrumusetare din Romania au mizat pe performanta produselor recomandate de noi. Succesul lor ne-a determinat sa facem inca un pas. Iar acest pas inseamna completarea portofoliului cu tehnologie revolutionara pentru centrele de wellness si spa.” Monica Nitescu, General Manager Estetiq Solutions.

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri