Setari Cookie-uri

Simte-te libera cu noua gama NIVEA Intimo Fresh!

Stiai ca zona intima necesita o ingrijire diferita fata de restul corpului?

comunicat de presa

Nivea

Stiai ca zona intima necesita o ingrijire diferita fata de restul corpului?

Spune adio sapunului sau gelului de dus si descopera noua gama NIVEA Intimo Fresh, special creata pentru cea mai delicata zona a corpului tau. Adauga pasul ingrijirii intime in ritualul zilnic de frumusete si bucura-te de prospetime intreaga zi!

Nu-ti face griji ca va trebui sa aloci foarte mult timp pentru asta, deoarce noua gama de la NIVEA ofera ingrijire rapida, eficienta si delicata, contribuind major la intarirea barierei de protectie impotriva iritatiilor, inflamatiilor si infectiilor, datorita ingredientelor naturale.

Iritatiile pot aparea atunci cand zona intima este ingrijita necorespunzator, cu produse destinate ingrijirii corpului. Deoarece PH-ul zonei intime este mai scazut spre deosebire de cel al pielii corpului, noua gama NIVEA Intimo Fresh mentine pH-ul vaginal la un nivel normal si ofera ingrijire delicata, fara coloranti, sapun sau alcool.

Citește și:

Incepe ritualul tau de ingrijire inca din timpul dusului cu lotiunea pentru spalare NIVEA Intimo Fresh. Ideala folosirii zilnice, lotiunea curata bland pielea datorita ingredientelor naturale precum aloe vera si acid lactic, oferind protectie si confort de durata.

Pentru momentele in care ai nevoie de prospetime rapid, foloseste servetelele umede din gama NIVEA Intimo Fresh ce ofera o ingrijire imediata si confort indelungat.

Produsele din gama NIVEA Intimo Fresh au proprietati antibacteriene, fiind testate ginecologic si dermatologic.

Pret NIVEA Intimo Fresh lotiune pentru spalare: 16.71 lei, 250 ml.
Pret NIVEA Intimo Fresh servetele umede: 9.21 lei, (20 bucati).

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.