Setari Cookie-uri

Answear, liderul pietei de fashion online din Polonia, s-a lansat oficial si in Romania

Answear.ro ofera pasionatilor de moda cele mai noi colectii ale brandurilor de top, in oferta magazinului online regasindu-se o gama variata de produse pentru femei, barbati si copii.

comunicat de presa

Answear

Answear primul magazin online multibrand din Polonia, s-a lansat si in Romania. Answear.ro ofera pasionatilor de moda cele mai noi colectii ale brandurilor de top, in oferta magazinului online regasindu-se o gama variata de produse pentru femei, barbati si copii.

Lansat in 2011, Answear.com a inregistrat o crestere spectaculoasa de la an la an, in 2015 aceasta fiind cu peste 30% comparativ cu anul anterior. In Romania se previzioneaza de asemenea, o crestere accelerata in primii cinci ani de activitate.

“In Romania, piata de e-commerce se afla in plina ascensiune, depasind la finalul lui 2014 1 miliard de EUR ca valoare. Segmentul de fashion online este unul deosebit de interesant, fiind a doua categorie din punct de vedere al comenzilor din sectorul e-commerce si aflandu-se pe trend crescator, conform studiilor de piata. Prin urmare, decizia companiei poloneze Answear de a-si lansa operatiunile pe piata din Romania a fost una fireasca. Obiectivul Answear.ro este acela de a deveni destinatia principala in materie de cumparaturi de fashion online, atunci cand vine vorba despre segmentul de piata care isi doreste ultimele colectii ale brandurilor preferate”, declara Raluca Radu (Country Manager Answear Romania)

In oferta Answear.ro se regasesc produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, iar portofoliul magazinului online cuprinde peste 100 branduri internationale de top. Printre acestea se numara si marci cunoscute si foarte populare (Mango, Vero Moda), marci sport (Adidas, Adidas Originals, Nike, New Balance), marci de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum si marci medium-high (Pepe jeans, Marco O’Polo, Diesel, Desigual, Lacoste, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY ).

Preturile produselor de brand sunt uneori sub pretul magazinelor offline, datorita volumelor mari inregistrate pe pietele in care Answear activeaza.

Pe piata din Romania, Answear.ro se remarca prin prezenta ultimelor colectii ale brandurilor internationale de top, produse 100% originale, voucher 50 lei cadou pentru inscrierea la newsletter, dar si transport gratuit la cumparaturi de peste 150 lei.

Procesul de comanda este deosebit de simplu – Answear isi doreste sa ofere o experienta excelenta clientului, de aceea parerea acestuia este deosebit de importanta, iar procesul de comanda este imbunatatit continuu. De exemplu, clientii pot comanda produsele dorite, fara clasica inregistrare intr-un cont.

Sistemul de retur este, de asemenea, in beneficiul clientului. Answear isi incurajeaza cumparatorii sa comande acasa toate produsele dorite pentru ca mai apoi sa pastreze doar ceea ce li se potriveste. Celelalte produse, pot fi returnate gratuit in 30 de zile, cu urmatoarea comanda.

Pentru clientii sai, Answear a creat si un club, in cadrul caruia fiecare cumparatura ii aduce clientului un credit de 10% pe care il poate folosi la urmatoarea comanda.

Citește și:

Despre Answear
Answear.com a fost lansat pe piata poloneza in decembrie 2010. Dupa 3 ani de succes pe piata din Polonia, succes masurat prin satisfactia clientilor, numarul de comenzi in continua crestere si nenumaratele premii obtinute in industrie, Answear s-a extins cu succces in martie 2014 pe piata ceha si in noiembrie 2014 pe piata din Slovacia. Expasiunea internationala a continuat si in 2015, prin lansarea operatiunilor retailerului in Ucraina si Romania.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.