Setari Cookie-uri

SECRETUL DULCE DIN CAMARA RAURENI

Cel mai asteptat moment dupa masa in familie este, cu siguranta, desertul.

comunicat de presa

Cel mai asteptat moment dupa masa in familie este, cu siguranta, desertul. Daca toamna aceasta nu ai avut ragaz sa pregatesti dulcele atat de iubit de cei dragi, Raureni are solutia perfecta pentru tine: 14 sortimente de dulceata pregatite dupa retete autentice, cu o traditie veche de peste 40 ani.
Dulceata Raureni – dulcele din natura

Fie ca vrei sa alegi un dulce sanatos pentru familia ta, fie ca vrei sa fii mereu pregatita sa-ti tratezi invitatii cu ceva delicios, dulceata Raureni este solutia perfecta. Este delicata, parfumata si are doua ingrediente esentiale – fructe suculente, bine coapte, provenite din surse certificate si zahar fin, de calitate superioara. Dulceata se poate servi simpla sau se poate folosi la prajitura favorita, pentru un gust desavarsit.

Dintre cele 14 sortimente de dulceata, cu siguranta vei gasi mai multe pe placul tau si al familiei. Poti alege dintre dulceata de visine, gutui, coacaze, afine, caise, capsuni, cirese, cirese amare, mure, nuci verzi, struguri, trandafiri, portocale sau zmeura.

Dulceata nu este singurul tau ”aliat” de la Raureni in aceasta iarna. Poti sa-ti mai umpli camara cu nenumarate sortimente de muraturi sau produse gata preparate precum: zacusca, ghiveci, mancare de fasole, toate preparate folosind legume romanesti.

Despre Raureni
Fabrica Raureni, cu o traditie de peste 40 ani in domeniu, are peste 90 de sortimente diferite, de la conserve din fructe si legume, dulceturi, gemuri, compoturi, muraturi, bulion, zarzavat de ciorbe, semipreparate, pana la otet, sirop si suc natural concentrat de mere.

Din 1968, anul ȋn care a fost ȋnfiintata, fabrica Raureni a acumulat o experienta solida ȋn tehnicile de procesare folosite ȋn prepararea si conservarea fructelor si legumelor, consolidandu-si de-a lungul timpului expertiza si secretele profesionale. Ȋn 2008, fabrica Raureni a fost preluata de compania Annabella care a ȋnvestit ȋn modernizarea liniei de productie pentru asigurarea unui grad ȋnalt de calitate si ȋn dotarea fabricii cu linii tehnologice noi si depozite frigorifice moderne.

Materia prima provenita din fermele legumicole si plantatiile din Romania - de la furnizori de ȋncredere - este supusa unor proceduri riguroase de verificare calitativa. Aproximativ 30% din materia prima folosita ȋn productie este furnizata de serele si plantatiile grupului de firme din care face parte Raureni.

Pentru mai multe detalii despre produsele Raureni si idei ingenioase de retete puteti vizita site-ul www.raureni.ro si pagina de facebook https://www.facebook.com/Cu.drag.Raureni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.