Setari Cookie-uri

Descopera partea plina de stil a Craciunului din Baneasa Shopping City

Cine zice ca trebuie sa ii scrii Mosului sa ii spui ce cadouri iti doresti?

Comunicat de presa

Cine zice ca trebuie sa ii scrii Mosului sa ii spui ce cadouri iti doresti?

Eu mi-am verificat lista si m-am decis sa iti scriu sa te felicit! Stii de ce? Pentru ca am vazut ca ai avut un an cu personalitate si ca ai incercat sa vezi mereu partea plina de farmec a lucrurilor. Iar acum te invit sa ne cunoastem si sa descoperi partea plina de stil a Craciunului din Baneasa Shopping City.

Noi aici in Baneasa Shopping City suntem deja foarte ocupati sa pregatim pentru tine si toti cei care vin in mall activitati speciale si surprinzatoare pentru perioada Craciunului. Deja decorurile si scena de la fantana transmit frumusetea sarbatorilor de iarna si imi ofera energia de a participa la toate evenimentele si activitatile pline de stil din urmatoarele saptamani. De abia astept!

Si cine zice ca Mos Craciun e Mos? Am gandit personal pentru tine, in Baneasa Shopping City, un Escape Room in care sa evadezi din Craciunul clasic. Ramane de vazut daca poti dezlega puzzle-ul meu si poti iesi din camera. Eu sigur te voi urmari...Te astept incepand cu data de 4 decembrie sa te joci si sa descoperi cat esti de perspicace.

Citește și:

Pentru copii organizez in luna decembrie ateliere de pictura pe globuri. Ajutoarele mele ii intampina pe cei mici cu zambete si povestiri in urmatoarele zile:

  • Miercuri- Vineri: intre orele 16:00-20:00
  • Sambata – Duminca: intre orele 12:00 – 18:00

Si cine zice ca ajutoarele lui Mos Craciun sunt scunde? Prietenii mei sunt de fapt tineri bine antrenati, amuzanti si prietenosi care asteapta sa te cunoasca, sa iti dea cadouri si sa te ajute sa te inscrii in promotia de Craciun a Baneasa Shopping City. Poti castiga cele mai actuale premii de la noi, descarcand gratuit aplicatia City iLove din Google Play si App Store si inregistrand in ea bonurile de cumparaturi cu valori peste 100 RON. Promotia este disponibila in perioada 1-24 decembrie 2015 iar regulamentul poate fi consultat pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro.

Citește și:

Asadar cine zice ca trebuie sa imi spui mie ce cadouri iti doresti cand le poti castiga singur?

Ai vreo preferinta din premiile disponibile de mai jos? Inscrie-te la tombola!

  • un autoturism marca BMW 220d cabrio model M sport,
  • 5 telefoane iPhone 6s, 16 GB,
  • 5 tablete iPad mini 2 wi-fi 16GB,
  • 8 playere audio iPod nano 16GB,
  • 6 casti audio Beats by Dr. DreTM urBeats 2TM

Dupa o vizita la atelierul meu din Baneasa Shopping City treci si pe la spatiul de impachetat cadouri pentru a le oferi un plus de personalizare.

Eu te astept in Baneasa Shopping City, cu siguranta o sa gasesti in atelierul meu cadouri si activitati, pe care le vei iubi, atat pentru tine cat si pentru toti cei dragi!

Mos Craciun

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.