Setari Cookie-uri

Craciunul acesta L Occitane te ajuta sa oferi cadouri parfumate, pretioase si festive

Cadoul de Craciun cu adevarat inspirat este acela care provoaca simturile si le face sa vibreze. L Occitane aduce mai aproape de tine minunate cadouri pentru cei dragi, aromate, frumos ambalate si vesele.

comunicat de presa

l'occitane

Cadoul de Craciun cu adevarat inspirat este acela care provoaca simturile si le face sa vibreze. L’Occitane aduce mai aproape de tine minunate cadouri pentru cei dragi, aromate, frumos ambalate si vesele.

Noile game pentru acest Craciun au aparut din uniunea neasteptata dintre Olivier Baussan (fondator L’Occitane) si Pierre Hermé (patiser si veritabil inventator de arome unice), o intalnire exploziva, plina de ingrediente si culori pentru 3 colectii foarte originale si captivant de parfumate.

Cu ingrediente din Corsica, denumita si Insula Frumusetii –ulei esential de Imortele, extract de grepfrut si miere - cele 3 colectii combina si amplifica arome si compozitii care creeaza senzatii suprinzatoare.

Iasomie, Imortele si Neroli

Portocala amara proaspata si delicata are o aroma irezistibila aprinsa de imortela calda si vibranta din Corsica. Insotite de iasomia matasoasa, acestea dezvaluie un parfum feminin suprinzator, deosebit de senzual.

Gama contine: Apa de toaleta 75 ml, Gel de dus 250 ml, Lotiune de corp 250 ml, Pudra de corp 20 g, Crema de maini 30 ml, Gloss de buze 12 ml si Sapun parfumat 50 g.

Grepfrut si Rubarba

Grepfrutul zemos revigorant se intalneste cu rubarba verde crocanta si notele sale acide, apoi fuzioneaza cu o inima de mirodenii pentru a da profunzime si contrast acestui parfum pentru femei si barbati deopotriva.

Gama contine: Apa de toaleta 75 ml, Gel de dus 250 ml, Lotiune de corp 250 ml, Crema de maini 30 ml, Gloss de buze 12 ml si Sapun parfumat 50 g.

Miere si Mandarina

O creatie in jurul mierii, lucrata proaspat si delicios, colectia este imbogatita cu unt de shea, lasand in acelasi timp un parfum vibrant pe piele, care combina mandarina cu mierea din Corsica.

Citește și:

Gama contine: Crema de maini 30 ml si Gloss de buze 12 ml.

Ofera bucuria Craciunului daruind cadori frumoase si parfumate!

http://ro.loccitane.com/

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.