Setari Cookie-uri

Galerie foto: Vedetele s-au transformat in ajutoarele lui Mos Nicolae!

Bucuria este mai mare atunci cand daruiesti si nu cand primesti.

Bucuria este mai mare atunci cand daruiesti si nu cand primesti. Asa a fost si ieri cand Asociatia Zambetul Ingerilor a oferit, de Sfantul Nicolae, protectorul oamenilor saraci si al copiilor, o surpriza pentru oamenii mai putin norocosi si a chemat in ajutor mai multe vedete care, pentru cateva ore, au ignorat frigul si s-au transformat in voluntarii asociatiei. L-au ajutat pe mos Nicolae sa imparta zambete celor care au uitat sa fac acest lucru reusind sa le aduca un strop de bucurie intr-o zi de sarbatoare.

Chef Jakob Hausmann, a gatit un meniu de 3 feluri de mancare pentru fiecare persoana, vedetele si-au pus timpul si energia la dispozitie pentru a servi si strange masa, au impodobit bradul si au facut pachete cu dulciuri si jucarii. La final toata lumea s-a bucurat si a dansat la concertul live sustinut de Directia 5.

La evenimentul caritabil organizat de Asociatia Zambetul Ingerilor, cu ajutorul partenerilor Fundatia Carrefour, Billa Romania, Carrefour Romanaia, Fuchs, Starbucks si Beraria H, au participat devenind ambasadorii faptelor bune: Catalin Botezatu, Adina Buzatu, Florin Chilian, Maria Radu, Mirela Vescan, Cristina Herea, Camelia Baltoi, Andrei Nourescu, Alexandra Ungureanu, Giani Chirita, Tily Niculae, Marina Neagu, Adelina Catinas, Ionut Sava, Bianca Pena si Directia 5.

Citește și:

VEZI GALERIA FOTO DE LA EVENIMENT

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.