Setari Cookie-uri

Un cadou special de Craciun, Henna Journey Gift Certificate

Ai ramas in pana de idei de cadouri?

comunicat de presa:

In atatia ani de prietenie ai epuizat toate ideile deosebite pentru cadouri, iar colegei tale preferate de la birou n-ai vrea sa ii cumperi tot un fular. Un cadou inedit de pus sub brad ar fi un voucher pentru un tatuaj temporar cu henna, realizat de Laura Constantin, artista din spatele proiectului Henna Journey.

Henna Journey, arta corporala urbana cu henna, este conceptul care a initiat acest curent in Romania. Dupa ce toata vara 2015 a stat sub semnul tatuajelor temporare cu henna, artista lanseaza acum un voucher care poate fi oferit cadou cuiva drag.

Tu stabilesti suma, beneficiarul primeste voucherul cu datele de contact si isi face ulterior programarea. Are libertatea sa aleaga zona de pe corp pe care o vrea decorata si stilul in care sa fie abordat modelul - floral, geometric, dantelat, minimalist.

Pana acum, Laura Constantin a pictat femei care au vrut sa se rasfete, dar si vedete: Delia Matache pentru videoclipul “Inimi desenate”, Adelina Pestritu, Andreea Banica, Teo Trandafir live in emisiune, Iuliana Marciuc in cadrul interviului acordat pentru emisiunea „Destine ca-n filme”, Bianca Costiug, finalista la “Romanii au talent” si bloggerita de fashion Alina Ceusan. In plus, artista a participat la evenimente corporate, petreceri, sesiuni foto, diverse proiecte artistice si de fashion.

Citește și:

„Am abordat un stil contemporan si am propus o varianta urbana a motivelor traditionale. Desenele sunt concepute astfel incat sa urmareasca anatomia si sa complimenteze forma corpului”, explica Laura conceptul Henna Journey.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.