Setari Cookie-uri

4 tinute pentru masa de Craciun

La munte, in familie, cu iubitul, cu cei mai mai buni prieteni - fiecare dintre noi petrece sarbatorile in felul sau.

comunicat de presa:

Noi, femeile, avem insa ceva in comun: toate ne intrebam ce vom purta la masa de Craciun. Iata cateva propuneri in stilul FRAMBOISE avand in centrul atentiei colectia Retro Future. Inspirata de anii '60, cea mai noua colectie semnata de Andreea Parvan si Madalina Dobre face o trecere discreta intre trecut si viitor prin taieturi, mixuri de materiale si texturi.

La munte. Fie ca ai optat pentru o vacanta la schi sau pentru un loc retras in varful muntilor, masa de Craciun e cel mai important moment al vacantei. Recomandarea Framboise: poarta rochia Sophie din lana cu maneci ¾, ideala pentru temperaturile scazute. O poti accesoriza usor cu un guler de blana si o poti purta atat cu o pereche de ghete, cat si cu o pereche de cizme peste genunchi.

In familie. Indiferent ca vorbim despre familia lui sau a ta, discretia este cuvantul cheie. Iti recomandam sa optezi pentru o tinuta clasica compusa dintr-o pereche de pantaloni palazzo negri si o camasa crem cu guler inalt si pliuri frontale. Poarta cu incredere o pereche de botine cu toc inalt si zambeste mult. Nu uita sa faci din timp lista de cadouri pentru fiecare membru al familiei si sa le impachetezi cu atentie.

Citește și:

Cu iubitul. La restaurant, acasa sau in vacanta, masa de Craciun petrecuta in doi este un moment important intr-o relatie. Noi iti propunem sa alegi o rochie scurta din matase, un material extrem de feminim si elegant, pentru a marca momentul. In nuante de burgundy, cu un print 60s si maneci cu volum, rochia Connie din colectia Retro Future este alegerea perfecta pentru Craciunul de anul acesta.

Cu prietenii. Ai nevoie de libertate de miscare, de o rochie nici prea scurta, nici prea lunga, de un design aparte si de un strop de culoare. Rochia Dionne bifeaza toate aceste caracteristici si, in plus, poate fi combinata usor cu o pereche de bocanci, cu o pereche de cizme peste genunchi sau chiar cu o pereche de pantofi cu toc inalt in functie de locul ales pentru masa de Craciun. Nu ramane decat sa desfaceti cadourile!

Produsele sunt disponibile atat in shopul online www.framboise.ro, cat si in showroom-ul din strada Tudor Arghezi, nr. 16. De asemenea, produsele FRAMBOISE pot fi achizitionate din magazinele Newelle si Desir Boutique din Constanta, Hellen Concept Store din Bucuresti, Style Affairs Image Store din Craiova, A for A Sibiu sau din showroom-urile Bandofcreators si endra.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.