Setari Cookie-uri

Obtine un look perfect de Sarbatori, cu kit-ul de stralucire de la Life Care

Secretul unui look perfect este un ten hidratat, neted si plin de vitalitate, peste care orice makeup se aseaza perfect si iti oglindeste frumusetea.

comunicat de presa:

Sunt momente pe care le asteptam cu emotie si pentru care ne place sa ne pregatim intr-un mod deosebit. Sarbatorile de iarna sunt prilejul perfect sa ne deschidem inimile mai mult ca niciodata, sa daruim bucurie celor din jur si sa simtim magia unor zile cu totul si cu totul speciale. Si, nu in ultimul rand, decembrie este luna petrecerilor si a festivitatilor, a acelor evenimente unde ne dorim sa aratam, pur si simplu, fermecator!

De obicei, aloci un timp generos pregatirilor pentru aceste ocazii speciale, tocmai din dorinta de a avea un aspect impecabil. Dar daca ai putea obtine rezultate uimitoare, cu un efort minim? Secretul unui look perfect este un ten hidratat, neted si plin de vitalitate, peste care orice makeup se aseaza perfect si iti oglindeste frumusetea.

Solutia este Biotissima® Instant Perfection, un produs cosmetic cu ingrediente BIO, care asigura rezistenta machiajului pentru o perioada indelungata de timp. Baza de machiaj sau primerul Biotissima® are o consistenta extrem de catifelata si se aplica pe piele inainte de folosirea fondului de ten pentru mascarea ridurilor si a imperfectiunilor, protejand totodata pielea sensibila. Produsul contine uleiuri BIO de argan si luminita noptii, care hranesc si hidrateaza pielea. O reuniune cu familia si prietenii dragi in jurul mesei sau al bradului, petrecerea de Craciun in compania colegilor de munca sau mult-asteptata seara de Revelion – te poti bucura in voie de acestea, in timp ce machiajul se pastreaza neschimbat pe toata durata evenimentului.

Citește și:

Asorteaza magia sarbatorilor si tinutele de ocazie cu un machiaj cu un contrast puternic, care-ti contureaza trasaturile! Alege sa porti pe buze o nuanta curajoasa si seducatoare, culoarea sarbatorilor, a cadourilor si a dragostei. Rujul Biotissima® makeup rosu este imbogatit cu unt de cacao organic, ceara si ulei de masline, ulei de ricin si ceara de caise, ingrediente care hranesc buzele in profunzime, lasandu-le catifelate si atragatoare.

De Sarbatori, fii frumoasa si fermecatoare, darnica si plina de speranta! Bucura-te de momentele minunate alaturi de cei dragi si ofera prietenilor si familiei surprize de neuitat!

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.