Setari Cookie-uri

Top sfaturi pentru schimbarile de look de sarbatori

Lucruri de care sa tii cont atunci cand planuiesti o schimbare a culorii parului in timpul iernii.

comunicat de presa:

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Sezonul festiv e acel moment al anului in care evenimentele si intalnirile speciale cu cei dragi sunt in toi - reuniunile de Craciun, petrecerea de Revelion si venirea noului an. Toate sunt ocazii pentru care merita sa iei in calcul o schimbare de look care sa te faca sa te simti in centrul atentiei.

De aceea, Palette, marca numarul 1 in Europa in vopsirea parului, iti recomanda cateva lucruri de care sa tii cont atunci cand planuiesti o schimbare a culorii parului in timpul iernii.

1. Culorile tari, derivate din rosu, te avantajeaza iarna

Asta pentru ca realizeaza un contrast frumos cu peisajul amortit din jur. O pata vie de culoare in mijlocul intinderii albe de zapada te va face remarcata imediat. Daca ai pielea deschisa, alege nuante precum Rosu intens, Rosu rubiniu; daca ai tenul nuantat, incearca Aramiu din gama Palette.

Citește și:

2. Iarna se potrivesc culorile uniforme

Din cauza ca parul este mai tern pe timpul iernii, e mai indicat sa renuntam la suvite si sa optam pentru culori uniforme, cu profunzime.

3. Atentie la alegerea vopselei de par pe timpul iernii

Firul de par isi schimba structura pe timpul rece. Din cauza factorilor externi agresivi – frigul, vantul, zapada - parul devine deshidratat, uscat si aspru, iar cu timpul incepe sa isi piarda stralucirea si elasticitatea. De aceea, in aceasta perioada alege produse de ingrijire a parului mai hidratante si o vopsea de par care ofera in plus un beneficiu de stralucire si ingrijire odata cu colorarea.

4. Alege o vopsea de par care sa contina ulei de argan

Vremea rece deshidrateaza parul si stim ca vopsirea parului poate avea alt rezultat cand parul este uscat. Pe langa ingrijirea parului care este obligatorie iarna, alege o formula de vopsea cu ulei de argan – acesta asigura fixarea perfecta a culorii, intensifica nuanta, o face mai durabila si confera stralucire parului. Uleiul de argan are proprietati nutritive si contine vitamina E si antioxidanti, care regenereaza si hranesc intens parul uscat si deteriorat, oferindu-i o stralucire irezistibila. Palette Deluxe are acum o noua formula imbogatita cu ulei de argan.

Citește și:

5.Tine cont de tendintele 2015 – 2016

Trendurile FW 2015 – 2016 de hair, alaturi de cele prezentate in Fashion Weeks din intreaga lume au inclus de la cele mai conventionale si naturale culori, pana la cele mai indraznete si futuristice nuante. Culori in tendinte:

Nuantele reci de blond – ideale tenului deschis, vedetele sezonului sunt cele cu aspect platinat: Blond argintiu, Blond aur alb, Blond diamantin.

Combinatii de rosu - parul roscat este in voga, fiind o culoare vie, puternica, seducatoare si indrazneata, in contrast cu anotimpul rece. Din gama Palette Deluxe poti opta pentru: Aramiu stralucitor intens, Rosu intens, Rosu Rubiniu sau Rosu violet intens.

Negrul natural – contrasteaza cu un stil vestimentar in culori tari. Alegere ideala pentru un plus de rafinament, cu un aspect natural si seducator.

Citește și:

Indiferent de ce optiuni de look alegi pentru sezonul festiv, ai grija de parul tau si bucura-te de increderea, personalitatea si stilul pe care le dau o culoare care ti se potriveste.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.