Setari Cookie-uri

World Class deschide al doilea club premium W in Bucuresti, prin preluarea Le Club

Anul acesta, World Class si-a extins reteaua cu 8 noi centre de fitness, ajungand la 19 cluburi in Bucuresti si in tara

comunicat de presa:

World Class, lider de piata in industria de wellness autohtona, continua extinderea in Bucuresti prin preluarea clubului de fitness Le Club, situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez. Clubul intra in reteaua World Class sub conceptul premium W – al doilea in Bucuresti.

Incepand cu luna martie 2016, in urma unor lucrari de amenajare estimate la peste jumatate de milion de euro, clubul se va dezvalui sub un design modern si elegant, realizat de celebrul arhitect suedez Henrik Lunden, cu scopul de a transforma clubul in locul armoniei intre minte, corp si spirit.

Centrul de fitness se intinde pe o suprafata de 4.636m2 si ofera clientilor servicii premium pentru intreaga familie: o zona de fitness cu cele mai performante echipamente in domeniu, un studio de aerobic si cycling, piscina si o noua zona de relaxare, teren de tenis, dar si teren de squash. De asemenea, centrul de wellness pune la dispozitia membrilor o zona SPA cu jacuzzi, sauna si servicii de masaj, precum si programe special concepute pentru copii.

Citește și:

„Noul club W by World Class va oferi experienta unui country club intim si exclusivist in care se imbina armonios serviciile de sport, relaxare si wellness. Clubul va intampina clientii cu dotari de ultima generatie si programe diversificate de training, antrenamente functionale, pastrand aceeasi atmosfera selecta si servicii personalizate ale conceptului W”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Romania si Serbia.

Primul centru W a fost inaugurat in vara acestui an in zona Charles de Gaulle, oferind un nou concept premium de club de fitness si lifestyle - o oaza urbana holistica de relaxare in cadrul careia membrii au posibilitatea sa se deconecteze si sa se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, la cea mai inalta calitate.

La randul lui, noul club W va fi dotat cu echipamente de fitness si accesorii de functional training de ultima generatie de la LifeFitness. Membrii vor putea alege dintre cursurile disponibile saptamanal, in functie de preferinte sau nivel de pregatire, iar antrenamentele vor fi predate de catre cei mai buni instructori din Romania, certificati la nivel international.

Citește și:

Pentru mai multe detalii despre serviciile noului club W by World Class, accesati:
https://leclub.wbyworldclass.ro/.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.