Setari Cookie-uri

Economie in bucatarie cu Fairy si Adrian Hadean

Fairy si Chef Adrian Hadean aduc niste sare si piper in bucatariile familiilor care isi doresc sa pregateasca ceva inedit de pus pe masa, dar sa faca si faca un strop de economie. Fairy si-a obisnuit prietenii sa nu se multumeasca vreodata cu mai putin decat cel mai bun raport calitate-pret. Pentru ei pune la dispozitie o serie de sfaturi, trucuri si retete destepte, care costa putin timp, putin efort si se termina cu pofta mare si deloc risipa. Toate stranse la un loc de Chef Adrian Hadean atat pe canalul Youtube, cat si pe pagina de Facebook Fairy Romania.

comunicat de presa

Mesele in familie sau cele intre prieteni insemna bucurii oferite celor dragi: zambete, povesti stranse si date mai departe, farfurii si farfurioare pline de bunatati. Momente pe care nu vrem sa le ratam in favoarea unei gustari luate pe fuga, fie din lipsa de timp, fie din lipsa de inspiratie.

Cand gatesti cu drag, nu este nevoie de ingrediente sofisticate. Sunt suficiente un varf de inspiratie de la Fairy si Adi Hadean si un gram de entuziasm cand pasesti in bucatarie pentru ca ce mai ai prin frigider sa iti garanteze un inedit succes culinar.

Suna bine? Aflati acum ca... asta e Fairyconomie!

Cautati sa va convingeti? Il gasiti pe Chef Adi Hadean si un intreg set de trucuri si sfaturi utile in bucatarie pe canalul Youtube Fairy si pe pagina de Facebook Fairy Romania.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.