Setari Cookie-uri

Daruieste magia dansului, cu noul Gift Card cu lectii de dans la Arthur Murray

La inceput de sezon de Sarbatori, studioul Arthur Murray Bucuresti lanseaza gift-card-urile cu lectii de dans, prin intermediul carora oricine poate darui magia dansului celor dragi.

Gift-card-urile Arthur Murray cuprind cate 4 lectii private de dans in studioul Arthur Murray Bucuresti. Acestea sunt un cadou ideal atat pentru doamne, dar si pentru domni sau pentru cupluri, putand fi utilizate individual sau alaturi de partener.

Oferind lectii de dans, nu oferi doar lectii de dans. Oferi, de fapt, o cale catre relaxare, catre o stare de bine, un plus de energie si buna dispozitie. Oferi toate beneficiile dansului, printr-un gift-card elegant” declara Cristina Ardelean, Director General Arthur Murray Romania.

Gift-card-urile Arthur Murray sunt un cadou rafinat, care ofera o intreaga experienta placuta: invatarea dansurilor de societate, socializare, relaxare si eliminarea stresului.

Gift-card-urile au fost cerute tot mai des de studentii actuali ai studioului, care au descoperit beneficiile si pasiunea pentru dans si vor sa le impartaseasca si celor apropiati. Dansul poate fi practicat, dar poate fi si daruit si este intotdeauna un cadou surprinzator si apreciat. In Statele Unite, in studiourile Arthur Murray gift card-urile sunt un cadou foarte popular –studentii daruiesc in medie 1 gift card cu lectii de dans in fiecare sezon de Sarbatori, unei persoane dragi sau unui colaborator important” adauga Cristina Ardelean.

Citește și:

Studioul de dans Arthur Murray din Bucuresti propune gift-card-urile cu lectii de dans nu doar persoanelor fizice, ci si companiilor, care pot oferi colaboratorilor sau partenerilor de afaceri un cadou original. Datorita design-ului premium si elegant, ce reflecta filozofia si spatiul studioului Arthur Murray, gift card-ul este ideal atat drept cadou corporate, cat si personal, de Sarbatori sau la ocazii speciale.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.