Setari Cookie-uri

NOUTATI DE LA BOROMIR SUB BRADUL DE CRACIUN

Mesele in familie de Craciun si de Revelion nu sunt complete fara un desert delicios.

comunicat de presa

Boromir

Mesele in familie de Craciun si de Revelion nu sunt complete fara un desert delicios. Anul acesta, Boromir a pregatit pentru tine mai multe noutati care vor fi cu siguranta pe placul familiei si al prietenilor.

Daca vrei sa faci celor dragi o surpriza dulce de Sarbatori, acum ai ocazia perfecta cu cei mai buni si apreciati cozonaci Boromir din colectia Vintage, ce combina cele mai fine ingrediente cu arta de a prezenta un cadou intr-un mod unic si rafinat: bunatate de neegalat la interior si eleganta clasica la exterior.

Din selectia de cozonaci – cadou vintage mai fac parte:

Cozonacul de acasa

Cozonacul cu nuci si stafide

Cozonac Boromir
„Cozonacul de Acasa” vine de Sarbatori intr-o varianta speciala la 250gr, cu numele de ”Cozonacelul de Acasa” si este alegerea ideala pentru un cadou adorat de copii.

Citește și:

”Fabrica de Amandine Boromir” te rasfata din aceasta iarna cu un delicios ”Tort de
Ciocolata” cu muuulta, multa ciocolata dar si cu incantarea suava a laptelui din ”Tortul Crema de Lapte”.

Tot de la ”Fabrica de Amandine Boromir” mai gasim savuroasele prajiturelele pregatite cu dragoste din cele mai bune ingrediente: Amandina, Alba ca Zapada, Tortul Mokacino, Tortul cu nuci, Tiramisu.

BOROMIR este o companie 100% romaneasca recunoscuta pentru produsele sale de patiserie: cozonac, panettone si croissant. Fondata in 1994, compania este deja un lider de piata, iar numele sau semnifica pentru consumator calitatea si bucuria gustului desavarsit.

Secretul succesului consta in pasiunea pentru calitate si abilitatea de a imbina retetele artizanale, traditionale cu tehnologia moderna. De-a lungul procesului de fabricatie, fiecare produs este controlat in toate etapele pentru a corespunde inaltelor standarde certificate: de la alegerea materiilor prime de top, la procesul de coacere si pana ce ajunge pe rafturile magazinelor.

Citește și:

Misiunea Boromir este de a imparti tuturor momente de bucurie in fiecare zi prin experienta autentica a gustului, cultivand traditia, valorile familiale si pe cele umanitare, aducand spiritul de sarbatoare pe masa din fiecare zi.

Compania este intr-o perpetua cautare a excelentei pentru satisfacerea asteptarilor consumatorului, prin inovatie si profesionalism. Astfel, in portofoliul sau se afla astazi un numar impresionant de produse cu branduri deja recunoscute, cuprinzand produse de morarit (faina, malai etc), panificatie (covrigi, crochete si multe altele), patiserie si cofetarie (prajituri si torturi sub denumirea "Fabrica de Amandine").

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.boromir.ro.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.