Setari Cookie-uri

Inghetata Haagen-Dazs in deserturi speciale de iarna

Inghetata este unul dintre cele mai populare deserturi din lume si deliciul perfect, care creeaza cu adevarat placere celor care o indragesc, indiferent de varsta.

comunicat de presa

inghetata

Inghetata este unul dintre cele mai populare deserturi din lume si deliciul perfect, care creeaza cu adevarat placere celor care o indragesc, indiferent de varsta. Studiile au aratat ca inghetata ne face mai fericiti; si asta pentru ca, o data cu consumul de inghetata, este activata o parte din zona frontala a creierului, asociata cu fericirea. Pentru a veni in prelungirea momentelor de fericire autentica, inghetata Häagen-Dazs imbraca o multime de arome, de la clasicele vanilie si ciocolata, pana la nucile macadamia, praline si caramel, de la capsuni si fructe de padure, la exoticul mango, si se poate asezona cu siropuri calde, mere sau nuci caramelizate.

“Asa cum v-am obisnuit, reinventam in mod constant arta deserturilor. De data aceasta, venim in intampinarea consumatorilor cu propuneri de retete delicioase cu inghetata Häagen-Dazs, pe care le pot pune cu usurinta in practica, in functie de ocazie, gust sau de inspiratie”, declara Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker, importator al inghetatei Häagen-Dazs.

Desert rece-fierbinte: Inghetata Häagen-Dazs Vanilla cu sos cald de zmeura

Considerata, pe buna dreptate, cea mai populara aroma de inghetata din lume, inghetata cu vanilie se poate combina cu usurinta cu diferite toppinguri, bucati de fructe, biscuiti sau stafide, orice tip de nuca in retete spectaculoase. Aroma suprema se obtine insa, intr-o combinatie cu un sos fierbinte de zmeura. Adaugat cu grija peste inghetata, sosul de zmeura desavarseste gustul deja indragit al acesteia, intr-o combinatie rece-fierbinte.

Citește și:

inghetata

Desert fantezie: Inghetata Häagen-Dazs Belgian Chocolate cu nuci caramelizate

Si inghetata de ciocolata este de asemenea foarte usor de combinat. Nu este nevoie decat de putina fantezie pentru a o amesteca cu tot felul de topping-uri speciale: visine, fistic, mere sau chiar pere caramelizate. Iar pentru cei care indragesc gustul de nuca, la fel de mult ca si inghetata, reteta cu nuci caramelizate ofera gustul acela dulce intens, perfect pentru serile impreuna cu familia.

Desert fresh: Häagen-Dazs Summer Berries & Cream si fulgi de ciocolata


Delicioasa si cremoasa, inghetata Häagen-Dazs realizata din piure de fructe este inca un sortiment care ofera experienta pentru care este recunoscut brandul Häagen-Dazs, aceea a unei inghetate catifelate si dense. Cativa fulgi de ciocolata, alaturi de siropul cremos de fructe si bucatelele de capsune, intensifica aroma si confera inghetatei o textura aparte.

Desert rafinat: Häagen-Dazs Dulce de Leche si mere coapte si nuci


Cei mai pretentiosi pot opta pentru inghetata Dulce de leche cu mere coapte si nuci. Dulce de leche este un caramel absolut delicios, avand exact gustul acela din copilarie, al bomboanelor si al caramelelor cu lapte de la cofetarie. Aroma amaruie a merelor coapte completeaza perfect aroma dulce a copilariei, intr-o reteta perfecta de sarbatori.

Despre Häagen-Dazs:
Häagen-Dazs este un brand american de inghetata premium fondat in anul 1961, iar in prezent consumat in peste 50 de tari de pe glob. Disponibil in lanturi de retail, hoteluri premium si in peste 900 de locatii Häagen-Dazs din intreaga lume, acesta ofera o experienta luxurianta a inghetatei din ingrediente naturale, atent selectionate.

Brandul Häagen-Dazs este distribuit in Romania de compania Maresi Foodbroker catre principalele lanturi de magazine din tara: Carrefour, Auchan, Billa, Kaufland, Cora, Metro, Selgros, la pretul recomandat de 34.90 de lei/cutia de 500ml.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.