Setari Cookie-uri

ROUGE Nail Bar Bucharest sarbatoreste 3 ani de la deschidere, intr-o locatie noua

Diana Dumitrescu, Irina Mohora, Diana Bart, Anca Lungu, Simona Taranu, Ioana Maria Moldovan, Rucsandra Hurezeanu, Ioana Flora si Marina Neagu au sarbatorit La vie en ROUGE!

comunicat de presa

rouge nail

ROUGE Nail Bar a sarbatorit 3 ani in Romania intr-o locatie noua, mult mai stylish, classy si urbana, din Strada Popa Savu 65, Charles de Gaulle. Momentul aniversar a fost marcat de un eveniment special la care au participat jurnalisti, bloggeri si vedete.

Diana Dumitrescu (actrita), Irina Mohora (TVR), Diana Bart (Prima TV), Anca Lungu (Antena 1), Simona Taranu (Digi 24), Ioana Maria Moldovan (Prima TV), Rucsandra Hurezeanu, Ioana Flora (actrita) si Marina Neagu (Vibe FM) sunt vedetele care au sarbatorit alaturi de jurnalisti si bloggeri, 3 ani de ROUGE Nail Bar in Bucuresti, intr-o atmosfera festiva. Totodata, au avut parte de sesiuni de rasfat de poveste, prin care au experimentat serviciile barului de frumusete.

Avand o crestere organica, business-ul ROUGE Nail Bar a adus anual o cifra de afaceri cu 20% mai mare decat a anului precedent. Astfel, in 2015 - la trei ani de la deschidere, ROUGE ramane barul preferat a peste 600 clienti fideli, reusind sa pastreze standardele si promisiunile cu care a debutat. Mai mult, aditional serviciilor de manichiura, barul a adus partile de hairstyling si make-up, cele trei servicii putand fi implementate in acelasi timp, intr-o singura ora. Ca si noutate absoluta, in locatia aniversara ROUGE Nail Bar, clientii vor beneficia de toata gama serviciilor de cosmetica.

Citește și:



In 2016, proprietarul va exploata o noua zona de business a locatiei, cea de evenimente private si corporate, spatiul versatil “bar-salon” oferind un cadru prielnic: “Atunci cand am lucrat in companii am simtit cel mai bine aceasta nevoie de “get together” a angajatilor, pe care liderii risca sa o trateze subiectiv. Voi veni in ajutorul lor cu un program dedicat de teambuilding creativ si relaxant care sa invite la conversatie. Evenimentele private vor oferi o alternativa celor care pun accent pe calitatea timpului liber”, declara Raluca Rasadean, owner-ul barului de manichiura.

ROUGE Nail Bar sustine in continuare conceptul de "manichiura fara programare" la care se adauga serviciile de hairstyle, make-up si cosmetica, care sunt organizate in asa fel incat sa fie executate in cel mai scurt timp posibil. In pemanenta unul sau doi barmani sunt la dispozitia celor care ajung aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.