TEZYO - noul concept de magazine al OTTER DISTRIBUTION Romania

TEZYO - noul concept de magazine al OTTER DISTRIBUTION Romania

Primul pas in prezentarea noului concept de magazine multibrand TEZYO a fost facut in luna decembrie, in Baneasa Shopping City, cand a avut loc inaugurarea primului magazin.

comunicat de presa

tezyo

Primul pas in prezentarea noului concept de magazine multibrand TEZYO a fost facut in luna decembrie, in Baneasa Shopping City, cand a avut loc inaugurarea primului magazin.

Intr-o lume in care informatiile, optiunile si ofertele circula cu viteza luminii, noul brand de retail TEZYO - al OTTER DISTRIBUTION Romania - revolutioneaza, venind in intampinarea dorintelor publicului sau tinta. TEZYO este dedicat celor care stiu cu exactitate ce isi doresc, indiferent daca aleg emotional sau rational.

Principiul ce guverneaza TEZYO este inscris chiar in numele brandului, thesis (latina)/these (franceza)/ thesis(engleza)/ teza (romana) si presupune cunoasterea profunda a domeniului.

“Fiecare pereche de pantofi are o poveste, reflecta stilul si caracterul celui care ii poarta. Primul pas spre scrierea unei povesti TEZYO incepe cu achizitionarea unei perechi de incaltaminte. Iar in magazinul multibrand TEZYO se regasesc branduri de renume, precum OTTER, Clarks, EPICA, GEOX, Le Colonel, Converse, Le Coq Sportif, GRYXX, Pepe Jeans - potrivite atat personalitatilor classy si sofisticate, cat si celor urban casual. Pe viitor, avem un plan ambitios de extindere si speram sa fim in asentimentul iubitorilor de pantofi de calitate” a declarat Filip Schwartz, Administrator OTTER DISTRIBUTION Romania.

tezyo

Noul magazin TEZYO, aflat la parter, are un design modern a carui poveste porneste de la identitatea brandului si de la stilul inconfundabil al pantofilor oferiti, iar ambianta premium a noului magazin vine in sprijinul celei mai bune alegeri de shopping!

Despre OTTER
OTTER este o marca premium de incaltaminte cu origini germane, datand din anul 1887.
Compania OTTER DISTRIBUTION Romania a fost fondata in 1997, sub licenta OTTER Schutz Gmbh, iar primul magazin multibrand OTTER a fost deschis in 1999 – de atunci, compania s-a aflat in continua expansiune, oferind peste 1.000 de modele de incaltaminte pentru toate varstele. Incaltamintea comercializata de OTTER DISTRIBUTION Romania este sinonima cu stilul, atitudinea si confortul.

In acest moment, OTTER DISTRIBUTION Romania are o retea de peste 60 de magazine, situate in pozitiile premium ale centrelor comerciale din marile orase.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri