Setari Cookie-uri

Timisoreana aduce romanii acasa pentru Sarbatorile de iarna

Campania Sarbatori Acasa inspira romanii sa fie alaturi de cei dragi, fie impreuna acasa, fie printr-un gand bun transmis din inima.

comunicat de presa:

In pragul Sarbatorilor de iarna, Timisoreana, berea romaneasca cu cea mai indelungata traditie, ii indeamna pe romanii din toata lumea sa le faca o bucurie celor dragi si sa le fie aproape.

Pentru ca traditiile de Sarbatori sunt cele mai frumoase acasa, romanii care traiesc in strainatate sau au pe cineva departe de casa, se pot inscrie pe site-ul Sarbatori Acasa pentru a reuni familia iarna aceasta. Pana pe 13 decembrie, cei care au participat in concursul Timisoreana scriind motivul pentru care vor sa vina sau sa aduca pe cineva acasa s-au inscris in cursa pentru un bilet de avion dus-intors din orice colt al lumii. Sute de oameni au lasat mesaje impresionante in speranta ca vor ajunge acasa pentru a-si petrece Sarbatorile alaturi de cei dragi.

Intr-o perioada dominata de tehnologie, Timisoreana si-a propus sa readuca in prim plan traditia felicitarilor primite in casutele postale. Pana pe 15 decembrie, pe site-ul campaniei, vizitatorii pot alege una dintre cele 30 de felicitari cu design diferit care vor inspira cele mai bune ganduri ce vor ajunge apoi catre cei dragi prin posta. Timisoreana estimeaza ca de Sarbatori vor fi trimise aproximativ 20.000 de felicitari.

Citește și:

In plus, site-ul campaniei creeaza cea mai mare harta interactiva a gandurilor bune unde sunt adunate mii de mesaje care aprind o luminita de fiecare data cand un gand bun este postat.

“Timisoreana este un brand de bere indragit de catre romanii din toata lumea, fiind consumata atat in Romania, cat si in tari precum Italia, Spania, Moldova sau Statele Unite. In semn de apreciere pentru traditiile de acasa atat de importante de Sarbatorile de iarna, am creat o platforma care le permite romanilor de oriunde s-ar afla sa fie aproape de cei dragi. Fie ca trimit un gand bun sau ca pot avea sansa sa revina acasa din meleaguri indepartate, romanii isi deschid inimile fata de cei dragi, iar pentru noi este un mare motiv de bucurie", declara Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timisoreana.

Campania Timisoreana indeamna romanii sa se bucure de Sarbatori alaturi de cei dragi si se adreseaza atat celor din tara cat si celor care vor sa se simta aproape desi sunt departe de casa.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    16 Decembrie 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.