Pampers sustine 10 maternitati din Romania cu mobilier si scutece pentru nou-nascuti

Pampers sustine 10 maternitati din Romania cu mobilier si scutece pentru nou-nascuti

Anul acesta Pampers si UNICEF aniverseaza 10 ani de parteneriat in campania 1 pachet = 1 vaccin. In aceasta perioada am demonstrat ca, impreuna, putem imbunatati vietile mamelor si copiilor din lumea intreaga.

comunicat de presa

Drept multumire pentru toti parintii din Romania care au sustinut campania, Pampers isi doreste sa ajute 10 maternitati oferindu-le mobilier si scutece pentru nou-nascuti. Sustinand maternitatile, Pampers isi continua misiunea de a contribui la ingrijirea bebelusilor inca din prima lor zi de viata.

Parintii sunt invitati pe pagina de Facebook Pampers Romania, in sectiunea „10 ani de parteneriat Pampers UNICEF”, pentru a vota orasele din Romania care vor fi sprijinite de Pampers. Fiecare vot reprezinta sansa unei maternitati din Romania de a fi modernizata. Materialele vor ajunge la maternitatile alese la inceputul anului 2016.

Parteneriatul dintre Pampers si UNICEF dureaza de 10 ani si, in tot acest timp, tetanosul matern si neonatal a fost eliminat in 17 tari, dar lupta continua in alte 21 de tari. Pampers invita parintii sa i se alature pentru o dorinta speciala: eliminarea tetanosului matern si neonatal (TMN) din zonele in care inca mai reprezinta o amenintare. Tetanosul matern si neonatal afecteaza familiile din zonele geografice care nu beneficiaza de suficiente resurse materiale si apare atunci cand nou-nascutii sunt infectati in urma unei nasteri neigienice, precum taierea cordonului ombilical cu instrumente nesterile. Odata contactat, tetanosul neonatal nu mai are tratament, motiv pentru care omoara in fiecare an 49 000 de nou-nascuti, ceea ce inseamna ca un bebelus moare la fiecare 11 minute.

Timp de 10 ani, Pampers si UNICEF au avut o singura dorinta: eliminarea tetanosului matern si neonatal de pretutindeni. Cu ajutorul parintilor, pe toata durata campaniei 1 pachet= 1 vaccin, aproximativ 500 000 de nou-nascuti au fost salvati si in fiecare secunda un vaccin a ajuns la o mama si copilul ei.

Fii alaturi de noi la cea de-a 10-a aniversare pentru ca impreuna sa ajutam la protejarea bebelusilor din intreaga lume impotriva tetanosului neonatal!

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri