Setari Cookie-uri

Cadouri inspirate pe care sa le oferi celor dragi de Craciun

A inceput numaratoarea inversa pana la una dintre cele mai frumoase sarbatori ale anului.

comunicat de presa:

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar Floraria Magnolia vine in intampinarea celor care nu au decis ce cadouri sa ofere persoanelor importante din viata lor. Astfel, au fost pregatite si se regasesc in oferta magnolia.ro cosurile pentru Craciun, care au combinatii frumoase si interesante de produse, variate incat sa satisfaca si cele mai fine gusturi, dar si cele mai exigente cerinte.

Pe langa o floare, care intotdeauna va merge la sufletul celui care o primeste, Floraria Magnolia propune ciocolata fina, branza de cea mai buna calitate sau vin aromat, placut, pentru a-i surprinde pe cei dragi. De altfel, lista cosurilor de Craciun poate fi consultata pe site-ul oficial, pachetele pornind de la 99 de lei.

Cat despre flori, preferata in aceasta perioada este Euphorbia, cunoscuta popular drept Steaua Craciunului. Pretul acesteia este de 25 de lei si exista variante diverse ale ei, de la rosu pana la bej sau oricare dintre acestea, decorata in felurite moduri.

Citește și:

„Ne aflam in perioada in care oamenii cauta sa-i surprinda pe cei dragi, atat din tara, cat si din afara. De asemenea, de sarbatori sunt mai atenti si cei din marile companii, care doresc sa-si arate aprecierea pentru partenerii de afaceri si sa incununeze un an de realizari profesionale. Astfel, vorbim despre una dintre perioadele cu cele mai mari vanzari din an. Nu se reduce insa totul la ceea ce cumperi, ci placerea cu care alegi si insemnatatea pe care o au pentru tine si pentru persoana la care ajunge cadoul. Orice dar ar trebui oferit atunci cand intelegem ca ne completeaza relatiile si personalitatile. Ne bucuram sa le oferim clientilor cele mai frumoase buchete, iar acum cele mai inspirate aranjamente de sezon“, a declarat Ioana Molnar, manager Floraria Magnolia.

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.