Special pentru ridurile din jurul ochilor

 Special pentru ridurile din jurul ochilor

Resist Anti-Aging Skin Firming Line Minimizer: Fermitate si mai putine riduri

comunicat de presa

ser

Resist Anti-Aging Skin Firming Line Minimizer este un ser cu textura satinata ce se absoarbe imediat in piele. Tehnologia avansata folosita in formularea serului duce la imbunatatirea vizibila a aspectului liniilor fine, ridurilor si lipsei fermitatii pielii, in special in jurul ochilor si in zona gurii, iar acest lucru se obtine prin stimularea puternica a pielii de a produce colagen, prin repararea epidermei in profunzime si prin repararea elastinei (atat cat este posibil).

Pentru cine este potrivit acest produs?

Resist Anti-Aging Skin Firming Line Minimizer este potrivit oricui doreste sa amelioreze semnele vizibile ale imbatranirii pielii – ridurile din jurul ochilor si santurile nasolabiale. Perfect pentru persoanele care nu tolereaza retinolul sau care nu pot folosi produse cu retinol din diverse motive. Poate fi folosit impreuna cu produse care contin retinol, daca se doreste.

De ce este acest produs special?

Complexul inovativ de ingrediente ce amelioreaza aspectul ridurilor, ingrediente care sunt dovedite in a repara bariera naturala a pielii si ingrediente cell communicating imbunatatesc fermitatea pielii in timp ce stimuleaza producerea de colagen pentru a netezi vizibil ridurile si liniile fine. De asemenea, acest produs ajuta pielea in procesul de reparare a elastinei pentru a ameliora elasticitatea pielii. Aplicatorul de tip seringa, de ultima generatie, faciliteaza o aplicare precisa, pe zone restranse de piele, in timp ce mentine ingredientele protejate de lumina si de expunerea la aer.

ser

Disponibil in varianta full size:

Resist Anti-Aging Skin Firming Line Minimizer

- 255 lei

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri