Setari Cookie-uri

Diane Marie iti coloreaza iarna

Infrunta iarna geroasa si ghetusul de afara cu zambetul pe buze, seninatate si bucurie.

comunicat de presa

incaltaminte

Infrunta iarna geroasa si ghetusul de afara cu zambetul pe buze, seninatate si bucurie. Atata timp cat porti incaltamintea potrivita, nimic nu-ti poate sta in cale! Diane Marie iti coloreaza iarna si viata printr-o colectie diversificata de incaltaminte dedicata sezonului rece.

Cizmele, ghetele si bocancii sunt un must have in timpul iernii, dar de ce sa alegi doar modele confortabile si calduroase, cand poti alege modele care sa fie si colorate, haioase si pline de personalitate? Coloreaza-ti iarna cu incaltaminte colorata, vesela si usor de asortat, care vine in contrast cu vremea mohorata si geroasa din lunile de iarna.

incaltaminte

Modelele army, country, inalte, joase sau cele cu buline simpatice sunt din piele naturala, sunt imblanite, au talpa antiderapanta si sunt numai bune pentru vremea de afara. Mai mult decat atat, sunt solutia ideala pentru tinutele casual si iesirile cu prietenii in oras.

Pentru o seara speciala sau o petrecere glamorous, poti opta pentru o pereche de cizme Diane Marie din piele naturala intoarsa, elegante, de culoare bordeaux, cu toc ametitor, dar extrem de confortabile datorita platformei ascunse.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.