Setari Cookie-uri

Meli Melo-Paris a inmanat premiul cel mare

Tinuta Catalin Botezatu completata de un telefon mobil Nokia 7390, bijuterii fantezie Meli Melo-Paris si lenjerie intima Jolidon - marele premiu in valoare de 8.000 lei al tombolei Meli Melo - Paris "...pentru ca pretuim femeia" - au incantat-o pe Mihaela Lutu. Imaginile vorbesc de la sine.

Tinuta Catalin Botezatu completata de un telefon mobil Nokia 7390, bijuterii fantezie Meli Melo-Paris si lenjerie intima Jolidon - marele premiu in valoare de 8.000 lei al tombolei Meli Melo - Paris “...pentru ca pretuim femeia” - au incantat-o pe Mihaela Lutu. Imaginile vorbesc de la sine.

A cumparat produse din magazinele Meli Melo - Paris in perioada 23 martie - 15 aprilie si s-a inscris la tombola “... pentru ca pretuim femeia”. A fost desemnata castigatoarea marelui premiu in urma tragerii la sorti din 19 aprilie.

S-a intalnit cu reprezentantii Meli Melo - Paris. A mers la atelierul de creatie a lui Catalin Botezatu si a discutat cu el despre tinuta. A acceptat cu incantare materialele si modelul propuse de designer. A mers la probe. A primit premiul oferit de Meli Melo - Paris, iar acum ne arata si noua cat de bine se simte in tinuta special creata de Catalin Botezatu pentru ea (imaginea alaturata).

Este vorba de Mihaela Lutu, din Bucuresti. Premiul pe care l-a primit de la Meli Melo - Paris la sfarsitul lunii mai a constat in produse dorite de femeia cu spirit tanar, dinamica si deschisa la nou: tinuta completa Catalin Botezatu, alcatuita din rochie, incaltaminte si poseta, un telefon mobil Nokia 7390, bijuterii fantezie Meli Melo - Paris si lenjerie intima Jolidon.

Alte 230 premii au fost oferite persoanelor participante la tombola.
Multumim pentru increderea acordata prin participarea in numar foarte mare la aceasta tombola.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.