Setari Cookie-uri

3 zile de reduceri colosale in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, desfasoara campania REDUCERI COLOSALE intre 26 si 28 ianuarie 2016.

comunicat de presa

reduceri

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, desfasoara campania REDUCERI COLOSALE intre 26 si 28 ianuarie 2016, perioada in care vizitatorii mall-ului se pot bucura de discounturi de minimum 70%, in magazinele partenere.

Perioada de reduceri este un moment oportun pentru toti cei interesati sa-si achizitioneze produse de calitate, la preturi avantajoase. In plus, centrul comercial ofera o experienta autentica de shopping, datorita varietatii de branduri implicate in cele trei zile de campanie.

Clientii vor avea ocazia sa cumpere haine din colectiile toamna- iarna, pentru un outfit complet, la cele mai mici costuri. Reducerile se aplica si la alte produse, precum incaltaminte, accesorii, cosmetice. In plus si zona de distractie, restaurantele sau cabinetele de optica aplica discounturi substantiale la produsele si serviciile oferite.

„In AFI Palace Cotroceni pastram traditia reducerilor de la inceput de an si cu aceasta ocazie punem la dispozitie o gama extinsa de produse si servicii cu preturi foarte mici. Am inclus pe lista magazinelor, pe langa brandurile de fashion, restaurante si oportunitati de distractie, astfel incat clientii sa se poata bucura de toate optiunile pe care le au in centrul nostru comercial.”, declara Aura Dinu, Head of Marketing AFI Palace Malls Division.

Branduri implicate in campania „REDUCERI COLOSALE”


Printre magazinele partenere in campania desfasurata de AFI Palace Cotroceni se numara: Marionnaud, Pepper, Burger Box, BSB, Diamond by Adesgo, Nissa, Ziggo, Optiplaza, Plusoptic, Bata, Pada Murre, Madame, Antonelle, Karen Millen, Kenvelo, Lee Cooper, TIMEOUT, B&B, Splend'Or, Be in time, Flormar, Samsonite, Parfois, Takko, Tally Weijl , SMYK, Otter, Aldo, Clarks, Constantin Nautics, ORA10.RO (Vostock), Depot96, Meli Melo, Police, Il Passo, Intimissimi, Calzedonia , Mirano, Humanic, Lasermaxx, Carturesti, Vodafone, Next, La Femme, Stone Creek, House of Art, 7 seconds, Why DENIS, DHL, Okaidi, Poema, Quick Mobile, New Yorker, Veronesse si altele.

Pentru a identifica mai usor ofertele disponibile, magazinele vor folosi o semnalistica speciala prin care vor afisa valoarea reducerilor.

Pentru mai multe informaţii despre evenimente sau noutaţi din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.