Setari Cookie-uri

Stralucirea parului tau

Nu mai e nici o indoiala. Indiferent de tunsoare, culoare sau coafura, un par stralucitor da o alta dimensiune stilului tau.

Nu mai e nici o indoial. Indiferent de tunsoare, culoare sau coafur, un pr strlucitor d o alt dimensiune stilului tu. Te pune in eviden, ii d o alt stare de spirit i, oricare ar fi tendinele, un pr strlucitor va face intotdeauna parte din categoria “lucrurilor clasice”, mereu la mod. Partea bun este c acum poi s obii mult ravnita strlucire pentru prul tu cu noua linie de ingrijire de la Pantene, colecia Strlucire Total.

Noua colecie Pantene Strlucire Total include ampon, balsam, masc i balsam-spray de strlucire i d prului netezime, luciu i un aspect mtsos ce reflect lumina. Complexul de pro-vitamine i particule prismatice de strlucire din colecia Pantene Strlucire Total ajut la intensificarea strlucirii i aspectului culorii, netezind suprafaa firelor de pr i permiand luminii s fie reflectat din toate unghiurile.

Cu noul Pantene Pro-V Strlucire Total poi s ari i s te simi ca un superstar oriunde ai fi, la munc, acas, sau cu prietenii.

ampon Pantene Pro-V Strlucire Total

Samponul are o formul nou, transparent i conine un sistem de curare delicat, care ajut la purificarea suprafeei firului de pr. Conine i ingrediente uoare de condiionare care cresc capacitatea firului de pr de a reflecta lumina.

Balsam Pantene Pro-V Strlucire Total

Balsamul conine un amestec optim de ageni de condiionare, cu dubl aciune: de netezire a suprafeei firului de pr i a poriunilor deteriorate ale acesteia i de aliniere a firelor de pr pentru o strlucire uniform.

Masca Pantene Pro-V Strlucire Total

Cu o textura bogat i cremoas, aceasta masc este ajutorul sigur pentru o strlucire maxim a prului. Cu o concentraie mare de diversi ageni de condiionare, ce acioneaz direct asupra firului de pr, masca netezete prul i ajut la obinerea unui adevrat efect de strlucire total a acestuia

Balsam-Spray de strlucire Pantene Pro-V Strlucire Total

Acest produs a fost special conceput s ofere prului un plus instantaneu de strlucire, indiferent de momentul zilei. Formula sa uoar conine particule prismatice de intensificare a luciului prului i ofer o strlucire de superstar fra a ingreuna prul. Poate fi folosit chiar i in zilele in care prul nu se spal, pentru o “doza instantanee” de strlucire total.

Preuri maxime recomandate:

Sampon i balsam Pantene Strlucire Total: 9 RON
Masc i Balsam-Spray Pantene Strlucire Total: 14 RON
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.