Setari Cookie-uri

Cum functioneaza purificatorul de apa La Fantana

O solutie eficienta pentru a avea in permanenta apa sigura de baut si pentru gatit, cu un cost unic pe luna, indiferent de consum, este purificatorul de apa de La Fantana.

Advertorial

Purificatorul se instaleaza rapid si sigur la sursa de apa din retea, iar in felul acesta scapi de costul si de efortul de transport si carat.

Prin cele 4 filtre succesive de care dispune, purificatorul filtreaza apa din retea si ii restabileste gustul natural. Fiecare dintre cele trei filtre – filtrul sediment, pre-carbon si post-carbon – au roluri diferite in filtrarea si purificarea apei.

Filtrul sediment elimina si retine o parte semnificativa din agentii patogeni, in urma trecerii apei prin pori de dimensiuni reduse. Are capacitatea de a opri impuritati cu diamentrul mai mare de 1 micron, precum rugina si nisipul.

Filtrul pre-carbon este realizat din carbon activ granular obtinut din arderea cojilor de nuci de cocos. Inlatura din compozitia apei clorul, solventii, pesticidele si alte substante daunatoare. Cel de-al treilea filtru, ultralfiltrul, inlatura cu o precizie de 0.01 microni microorganismele ramase in apa fara insa a-i afecta cantitatea de minerale

La trecerea prin filtrul post-carbon, apa isi recapata gustul natural si prospetimea, prin eliminarea gazelor dizolvate si a mirosurilor.

Bateria de filtre a purificatorului se inlocuieste periodic si gratuit de catre tehnicienii La Fantana. In plus, purificatorul ofera instantaneu apa rece si calda pentru prepararea bauturilor.

Timp de o saptamana, puteti testa gratuit purificatorul de apa La Fantana. La 24 de ore de la completarea acestui formular un specialist La Fantana va va contacta pentru detalii.


Kudika
1 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.