Setari Cookie-uri

C&A Primavara/Vara 2016 - The Journey

C&A Romania a lansat ieri in cadrul unui eveniment de preview colectia Primavara/Vara 2016.

comunicat de presa

C&A Romania a lansat ieri in cadrul unui eveniment de preview colectia Primavara/Vara 2016. Annart Gallery s-a transformat pret de cateva ore intr-o locatie de vacanta si a gazduit cu succes piesele must-have si propunerile cheie ale sezonului urmator, in viziunea C&A.

Colectia C&A Primavara/Vara 2016 este inspirata de arta calatoriei, actiunea de gasi locuri, obiceiuri si popoare noi de la care sa te inspiri inclusiv in materie de stil vestimentar. Printre temele care se regasesc in colectie se numara Moroccan Journey, Aquatic, Travel si Denim.


Inspirata de natura si elementele ei, cromatica colectiei aduce la un loc tonuri marine si nuante de mirodenii evidentiate prin accente puternice de metal: auriu, argintiu si aramiu.

Piesele cheie ale sezonului Primavara/Vara 2016 sunt definite prin croieli fluide, tonuri naturale si imprimeuri etnice si animaliere, acestea reprezentand un basic in garderoba femeii moderne. Printre acestea se numara vestele oversized, pantalonii de tip Palazzo, trench-urile vaporoase si topurile din tesaturi cu aspect umed.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.