Setari Cookie-uri

SENSE - Winter Sea

Albastrul fascineaza si iti da incredere, atat in propria persoana cat si celor din jur in tine. Una dintre colectiile SENSE pentru acest sezon este inspirata de tot ceea ce inseamna albastru si in principal marea.

comunicat de presa

colectie haine

Albastrul fascineaza si iti da incredere, atat in propria persoana cat si celor din jur in tine. Una dintre colectiile SENSE pentru acest sezon este inspirata de tot ceea ce inseamna albastru si in principal marea, avand chiar numele direct legat de aceasta: Winter Sea. Fara indoiala, albastrul este o culoare rece care confera o eleganta aparte, egalata doar de negru.

Designerul Andreea Tincu iubeste aceasta culoare si o foloseste constant in colectiile SENSE din ultimii ani cum, de altfel, o intalnim si in colectiile marilor creatori. Marc Jacobs, Chanel, Nina Ricci, Barbara Bui, Jil Sander sunt doar cativa dintre designerii care au folosit si albastrul in ultimele lor prezentari.
In colectia SENSE Winter Sea, albastrul este prezent in numeroase nuante, precum apa, al carei simbol este.

Acest ton este asociat cu sinceritatea, inspiratia si comunicarea. Indeamna la contemplare si este reprezentantul armoniei.

Nuantele de albastru electric, indigo, bleu sau albastru spre lavanda sunt pete de culoare puternice, care arata excelent in piese vestimentare uni sau imprimate. Designerul Andreea Tincu prefera combinatiile cu alb sau cu nuante naturale, verde, ocru si maro, in functie de intensitatea culorii de baza din aceasta grupa.

Rochiile cu alura lady like au taieturi noi, tipare complexe si detalii elaborate. Manecile au lungimi diferite in functie de fiecare model. Contrastul cu alb sau cu negru este exploatat cu atentie, zonele inchise dintr-un model fiind astfel gandite incat sa subtieze silueta. Nimic nu este intamplator in aceasta colectiie. Liniile sunt geometrice, trasate precis la fiecare model. Rochiile au forme atat conice sau drepte cat si in clos, pastrand insa, indiferent de model, accentul pe talie si bust. Talia iti este evidentiata si prin reperele bordate contrastant. Rochiile sunt din stofe super fine, jersey, dantela, crep si ponte.

Poti purta multe dintre modelele Sense Winter Sea la serviciu si evenimente speciale, concerte de muzica clasica, cocktail sau intalniri protocolare.

Daca iti place albastrul dar te feresti de o tinuta o singura culoare, Andreea Tincu a creat pentru tine modele combinate cu alb pentru un look perfect elegant, la care poti asorta un cardigan ivory tricotat si incaltaminte nude. Contrastul albastru-negru, rece prin natura nuantelor, este evident „incalzit” de linia romantica a rochiei cu reper de dantela central si buzunare tip peplum.

Regasesti in cromatica bluzelor si alte culori din tendintele noului sezon: portocaliu cadmium, verde olive, ivoriu, baby bleu, gri luminos. Daca iti place o singura culoare la bluze, SENSE are pentru tine numeroase modele, din crep sau jersey uni.

Winter Sea este o grupa pe care nu poti sa o ocolesti in noul sezon, iar SENSE este unul dintre brand-urile care respecta tendintele internationale. Mizeaza macar pe o piesa vestimentara in aceasa culoare vedeta, tinand cont de faptul ca este un ton special la fel de elegant ca si negrul.

Articolele SENSE pot fi achizitionate din reteaua nationala de magazine sau online, pe www.fashionsense.ro.
In plus, in aceasta perioada poti profita si de reduceri irezistibile!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.